Slik installerer en sirkulerende pumpe for en vannvarmer

October 12

Installere en sirkulasjonspumpe for en vannvarmer er en metode for å få en konstant varmt vann situasjon høyst tappekran steder at pumpene tilbake rør er koblet. En sirkulasjonspumpe må være en fullstendig bane til fullt sirkulere varmtvann fra ovnen til som nær spennende kranen som mulig. De fleste varmt vann sirkulasjon pumper brukes for enten i vasken på badet, kjøkkenvask eller dusj og badekar kraner der instant varmt vann kan være ønsket.

Instruksjoner

•Shut av alle elektrisk kraft og viktigste vanntrykk til varmtvannsberederen. Dette kan innebære av viktigste vann ventilen til hjemmet avhengig av avløp situasjonen i din egen bolig. Skjær i varmt vannlinjen som kommer fra varmtvannsberederen. Du vil også måtte skjære kaldt vannforsyningen linje som feeds varmtvannsberederen. Tilbakeslagsventil vil bli plassert på denne datakanalen så bare kaldt vann kan strømme inn varmtvannsberederen og resirkulert varmtvann ikke flyter ut og inn til kaldt vann linjen.

•Bruk den angitte koble flenser og Installer pumpen i horisontal stilling. Flensene levert av pumper maker vil ha en gjenget setter for eksisterende varme skrues inn og deretter pumpen kan kobles til rørflensen med bolter. Avhengig av varmtvann drivstoffslangen avgjør diameter størrelsen på beslag på riktig røret til kant forbindelse. Flensene har en høy temperatur sel eller O-ring for å gjøre tilkoblingen waterproof. Vanligvis på grunn av den lille størrelsen på vannpumpen trenger det ikke noen ekstra støtte enn vannrør å sikre enheten på plass. De fleste sirkulasjon pumper må kjøre døgnet og krever en dedikert dobbeltsidig beholder skal gi strøm.

•Skjære varmt vannlinjen som går inn vasken området rett under kranen tilkoblingen. Jo nærmere denne felles er til kranen, raskere varmt vann vil strømme fra pumping krets. På denne datakanalen er felles der vannet vil returnere tilbake til kaldt vann linjen for å bli resirkulert tilbake til varmtvannstanken. Sirkulasjonspumpen flyttes varmt vann ned normalt varmtvann røret til vasken, men en retur sti for vann må gjøres. Dette er hvor returledningen kommer å recirculate at vann tilbake i varmtvannsberederen.

•Insulate alle varmtvann linjer i sirkulasjon pumping krets med skum rør isolasjon. Dette er de viktigste som varmt vann vil raskt miste varmen av eksponering for rørene og blir flyttet eller sendt.

Tips og advarsler

  • Følg alle produsenter anbefalinger for riktig retning for Sirkulasjonspumpen varmt vann. De fleste pumper må installeres i vannrett stilling og så vannet vil bli tvunget til inntak siden av pumpen. Sirkulasjonspumpen varmt vann er ikke for etableringen av lagt press men for sirkulasjon eller en konstant flyt av varmt vann til de spesifikke kranene som en kommer fra bestemt varmt vannlinjen. Alle VVS situasjoner er forskjellige for hver hjem og bestemte stier for å kjøre tilbake rørene sammen med beslag på røret skal bestemmes av hus.
  • Sjekk alle lokale avløp regelverk som noen steder kan kreve bruk av avløp tillatelse for installasjon av en varmtvann sirkulasjonspumpe.