Slik installerer en Sink P-Trap for en tømmeslangens uttak

November 6

Vask p-trap er den krumme delen av rør som går fra tømmeslangens uttak til dreneringsrør veggen. P-trap er utviklet for å være lett å fjerne og erstatte for å tillate enkel rengjøring. Når du er klar til å installere p-fellen på grunn av en lekkasje på enten tilkoblingen eller i røret selv, er det noen trinn du bør følge for å gjøre jobben enklere for deg. En p-trap finnes under et kjøkkenvasken og bad vask, og fremgangsmåten er den samme for begge.

Instruksjoner

•Sett på et par av sikkerhet beskyttelsesbriller og arbeide hansker og undersøke sink drain fra toppen og bunnen å sørge for at det er klart for alle partikler. Hvis det er noe rusk i tømmeslangens uttak, fjerne den med en stålbørste.

•Wrap to lag med rørleggers tape rundt slutten av avløp utløp. Stikkontakt dreneringsrør installeres med tømmeslangens uttak, og det er normalt et 4 - eller 5-tommers lange rør som strekker seg ned fra stikkontakten. Hvis din tømmeslangens uttak ikke har et utløp på den, kan du kjøpe en fra noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken. For å installere stikkontakt dreneringsrør skruen du det til tømmeslangens uttak. Det vil skape en forsegling med undersiden av vasken bassenget.

•Assemble p-trap røret henhold til produsentens instruksjoner. I de fleste tilfeller må du plassere gummi skive i slutten av p-trap røret for å fullføre montering. Denne gummi skive hindrer lekker, så det er viktig å huske den.

•Sett p-trap rør på plass på utløp avløp og dreier p-trap tilkobling mutteren med klokken til det er stramt. Ikke trekk det for mye som du kan knekke p-trap røret.

•Overflate koble p-trap til drain pipe i veggen og test den ved å la vannet gå gjennom avløpet. Hvis det er noen lekkasjer, prøve å stramme p-trap tilkoblinger eller ved hjelp av ett eller to flere lag med rørleggers tape.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsetter å få lekkasjer fra nye p-trap pipe, ta det tilbake til butikken og erstatte med en ny.