Slik installerer en septiktank Pump

October 21

Slik installerer en septiktank Pump

Mest septisk systemene fungerer på tyngdekraften, men i noen tilfeller terrenget eller avstanden gjør tyngdekraften-hjelp enten umulig eller upraktisk. Når dette er tilfellet må en pumpe installeres i septiktank for å transportere vann fra septiktank til feltet linjene. Dette er ikke uvanlig, men skiller seg vesentlig fra tradisjonelle septiktank oppsettet.

Instruksjoner

•Dig en grøft på baksiden av septiktank til feltet linje distribusjon boksen. Du skal installere en 1,5-tommers pvc-rør, så grøften ikke trenger å være veldig bredt, og vanligvis ikke mer enn 12 til 16 inches dyp. Holde linjen så rett som mulig med så få om noen svinger eller skarpe svinger. Dette vil gjøre mindre arbeid for pumpen å presse vannet til feltet linje og gi den en lengre levealder.

Sette inn en nedsenkbar pumpe i stikkontakt kammeret av septiktank. Du trenger en septiktank med separate kammere for at en pumpe for å fungere riktig. Den første tar vil inneholde de fleste slam opphoping mens det andre kammeret vil holde det meste vann. Pumpen er bare ment å flytte vann, ikke avfall så det første kammeret må renses regelmessig for å hindre at slam strømmer inn i det andre kammeret.

•Kople avløp linjen til uttaket porten på pumpen. Kontroller tilkoblingen er sikker eventuelle reparasjoner blir vanskelig når tanken er fylt. Du må også angi flyte brytere som vil aktivere pumpen når vannstanden når en angi dybde. Sjekk produsentens anbefaling for pumpe til å fastslå innstillingen riktig.

•Leveres med pumpen motoren bruker direkte begravelse ledningene. Pumpen skal være på en breaker alle sin egen og hvis mulig breaker bør være en GFCI (bakken feil krets avbrudd) enhet. Dette vil tillate for ekstra beskyttelse mot shorts eller elektrisk støt. Hvis du ikke er kjent med elektriske ledninger, leie en profesjonell til å fullføre denne delen av prosjektet.

•Test pumpen ved å legge vann til septiktank. Pumpen skal aktivere, pumpe ut vann og deretter slå av. Når du har bekreftet fungerer pumpen, tilbake fylle grøft og dekke septiktank.

Tips og advarsler

  • Størrelse pumpen du trenger vil avhenger i stor grad på avstand du pumper vann. Ta forsiktig mål av denne avstanden før du velger en pumpe.