Slik installerer en ROHL tappekran

November 8

Rohl gjør mange stilarter av kraner for kjøkken og bad, kombinerer funksjonalitet med moderne design. Installasjonsprosessen for alle Rohl kraner er omtrent det samme. Hvis du har kjøpt en Rohl kran, kan du installere det selv med noen grunnleggende verktøy og en moderat investering av tid og krefter.

Instruksjoner

•Wrap tråder av varmt og kaldt vann flaskeventiler med Teflon tape. Tapen vil hjelpe forsegle tilkoblingen når forsyning slangene er installert.

•Thread liten montering av vannforsyning slanger på av ventiler med klokken. Stram innredning med en skiftenøkkel.

•Still Rohl kranen på vask toppen med tappekran stilkene inn i hullene på toppen. Kontroller at lampen sitter holdent på vask toppen. Hånd tråd tappekran nøtter som leveres med kranen på endene av kranen stammer under vask bassenget. Kontroller at lampen ikke flytte under installasjonen av nøtter og skru dem med en basin skiftenøkkel.

•Apply Teflon tape til endene av kranen stammer med klokken og hånd stram forsyning slangene for stilkene. Kontroller at varme og kalde slangene er knyttet til riktig tappekran stilkene. Skru slangen innredning med justerbar skiftenøkkel.

•Vri på vannforsyning, som ble slått av når gamle kranen ble fjernet. Slå på håndtak eller knotten på utkobling ventilene helt mot klokken for å slå på vannet. Stram forsyning slangen passende litt for å eliminere alle drypper.