Slik installerer en Pullout kjøkken tappekran

February 21

Slik installerer en Pullout kjøkken tappekran

Installere en ny tappekran vil gi kjøkkenet en oppdatert. Pullout kraner med sin design i ett stykke er moderne, stilig og praktisk. Endre eksisterende kranen og få et håndtak på prosessen.

Instruksjoner

Slå av vannledninger enten på de viktigste vannforsyningen, eller i vasken hvis tilgjengelig. Har bøtte og håndkle tilgjengelig ved eventuelle lekkasjer. Kjøre rørlegger er kitt langs riflet plast putty plate og sted riflet det side ned over vasken hull.

•Plasser gummi skive og deretter metall en over midten vask hull. Deckplate vil ha lange skruer knyttet til den som skal gå i venstre og høyre hullene av vasken, mens kranen er installert i det midterste. Trykk på deckplate på kitt plast plate; Det bør være en tett passform.

•Trekk ut slangen på kranen til slangen er samme lengde som forsyningslinjer. Sett inn kranen i midten hullet i deckplate.

•Sett metall vaskemaskinen og låsemutteren på kranen stamme fra under vasken, over slangen og levere rør. Ikke over trekk. Bruk en lommelykt hvis nødvendig for å se installasjon.

•Installer wing nøtter til den lange deckplate skruer for hånd. Ikke over trekk. Hvis gjør en single-hull installasjon, er deckplate ikke nødvendig. Bare sett inn kranen samle inn i vasken hull. Plasser dekk vaskemaskin og låsemutteren på kranen skaft og stram.

•Fjern overskudd putty som ble skjøvet som følge av strammere nøtter. Forsiktig skille vannforsyning linjene til venstre og høyre. Koble vann linjer med en skiftenøkkel. Varmt vannlinjen blir behandlet på samme måte. Forsyningslinjer er ikke inkludert i kranen, så du må bruke de eksisterende eller kjøpe nye som er samme størrelse som de som ble fjernet.

Slå vannet tilbake på, og slå deretter på kranen. Kontroller for lekkasje. Kjøre vann i opptil ett minutt å fjerne luft eller rusk som kan ha skrevet inn linjene.