Slik installerer en Pfister tappekran

November 11

Slik installerer en Pfister tappekran

En ny kran kan være akkurat det du trenger å virkelig gjøre badet eller kjøkkenet skinne. Price Pfister har gjort pålitelig og rimelig kraner i år. Enda viktigere, er installere en ny pris Pfister tappekran noe du kan lett gjøre selv. Noen skiftenøkler er alt du virkelig trenger å installere den nye kranen. Husk, pris Pfister gjør flere modeller av kraner, slik installasjon av kranen kan variere noe fra denne manualen. Husk å se i dokumentasjonen som fulgte bestemt kranen for å sikre riktig installasjon.

Instruksjoner

•La Price Pfister kranen gjennom hullene kuttet i vasken.

•Climb under vasken og plassere plast beholde nøtter som fulgte med kranen på de gjengede tuter av kranen. Siden festemutrene plast, bør bare være strammet for hånd.

•Koble varmt vannlinjen til varmtvann tuten på kranen. Bruk en basin skiftenøkkel for å skru mutteren ned. Gjør det samme for til kaldt vann linjen. Kontroller nøtter er stramt, men ikke stram dem.

•Vri på forsyningslinjer ved å åpne flaskeventiler.

•Fjern strålesamleren på slutten av kranen. Aktivere varmt vann og la den kjøre minst litt. Stenge varmtvann og kjøre i kaldt vann i minst et minutt. Dette vil blåse noe skitt og rusk fanget i vann linjene av kranen.

•Kontroller for lekkasje. Mens vannet kjører, Sjekk vannlinjen koblinger at det er ingen lekkasjer. Hvis det er lekkasje, skru forbindelser videre. Hvis det ikke fungerer, slå av forsyningslinjer og angre tilkoblinger. Legg noen Teflon tape rundt tuter og koble forsyningslinjer.