Slik installerer en ny Seat & Flapper på et toalett

October 29

Den konstante lyden av din toalett påfylling er hvert 15 en lekker flapper eller ventil plass. Lære hvordan du installerer nye sete og flapper i toalett kan raskt løse problemet. Det er lurt å fjerne gamle flapper og sete, og ta dem med deg når du kjøper reservedeler. På denne måten kan du være sikker på at du får de riktige delene for toalettet ditt. Dette er en brikke delen som gjør reparere toalettet ganske enkel.

Instruksjoner

•Start vannforsyningen av på toalettet. Utkobling ventilen er plassert på vannlinjen kommer inn på toalettet.

•Fjern lokket fra toalett tank og flush toalett å tømme så mye vann fra holder tanken som mulig. Bruk en svamp for å suge opp det samme vannet. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne vann fra bunnen av toalett tank.

•Bruk en fastnøkkel til å fjerne to skruene som fester toalett tank og toalettet sammen. Eventuelt gjelde gjennomtrengende olje bolt tråder å løsne nøtter. Ikke bruk extreme force fjerne nøtter fordi du kan forårsake den keramiske å bryte. Hvis sikring boltene ikke vil komme løs, kutte dem med en baufil.

•Løft opp toalett tank av toalett bolle flensen, og sette den på et håndkle på gulvet. Koble kjeden fra flush spaken til flapper. Slå toalett tank på siden. Med en kanal låse tang, skru den nedre mutteren som sikrer flush ventil setet toalett tank. Ta gamle flush valve og flapper med deg til jernvarehandelen å få en erstatning.

•Plasser nye ventilen sete pakningen rundt bunnen av nye flush ventilen. Installere nye flush ventilmontering i toalett tank, og sikre det ved å stramme mutteren på utsiden av toalett tank.

•Trekk den store tanken å bolle pakning fra toalett bolle flensen. Skyve tanken å bolle pakning over utsatte trådene av nye flush ventilen med konisk slutten av pakningen pekte fra toalett tank. Dette sikrer en god vanntett forsegling når du installerer tanken til bollen.

•Still toalettet tank på toalettet bolle flens og fest den med nye messing hold ned bolter. Koble vannforsyningen linje til toalett tank. Koble flush spaken kjeden til den nye flapper. Snu vannforsyning til fyll toalett tank. Foreta justeringer som er nødvendig for passende vannivå ved å justere flyte mekanismen.