Slik installerer en Moen Aberdeen tappekran

January 29

En Moen Aberdeen kjøkkenkran er designet med en sprayer på en slange som trekker ut fra kranen. Trykk på knappen på kranen slangen prosjektene en strøm av vann eller en fin spray fra sprøyta hodet. Denne typen tappekran har et håndtak som svinger til venstre for å legge til varmtvann og retten til å legge til kaldt vann gjennom sin blanding enhet i kranen kroppen.

Instruksjoner

•Vri både varmt og kaldt vann linjer under vasken av. Ren baksiden vask med såpe og vann og tørr med et håndkle. Plasser vindusspyler i slutten av kranen slangen og skru sprøyting slutten på med urviseren til den er tett. Feed den nedre enden av slangen gjennom slangen receptacle på kranen til spray slutten kommer og hviler på mottaket.

•Feed bunnen av kranen, inkludert både varmt og kaldt vann linjer og kranen slange, gjennom runde dekk ringen eller 10-tommers langstrakt DEKKSKIVE ringen. Juster tappekran samlingen i de to hakkene på ringen. Plassere ringen på baksiden av vasken med alle linjene inn i skapet under vasken.

•Midtstill kran forsamlingen ved å slå vann kontrollarmen til venstre og høyre. Armen bør slå samme avstand i hver retning midtstilles. Stram montering mutteren under vasken på bunnen av samlingen tappekran med verktøyet montering mutter i tappekran kit. Dreier mutteren med klokken til det er stramt og stram liten montering nøtter med en skiftenøkkel på samme måte.

•Sett sprøyta slange til avtrekksrøret bruker en skiftenøkkel og vri det med klokken til stramt. Åpne motvekt ved deprimerende tappene på hver side og trekke dem fra hverandre. Fest motvekt ved å plassere den på bunnen av slangen sløyfen med en side øverst og en nederst på slangen. Snap sidene sammen.

•La uttrekkbar slangen inn i Hydrolock kontakten så langt som mulig så slå koblingen til på plass under vasken. Knytte en Hydrolock kontakt på samme måte til bunnen av kranen.

•Sett både varmt og kaldt vann linjer til den varme og kalde flex rør. Hold flex rør kobber mutter med en skiftenøkkel og stram varme og kalde tappekran linjene med en skiftenøkkel. Urviserne hver junction og stram fullt. Aktivere varmt og kaldt vann linjene under vasken. Slå vannet på i retning venstre å teste for varmt vann og riktig retning for å teste for kaldt vann. Observere for å sørge for det er ingen lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Bruk ikke begge typer dekk ringer sammen når du installerer en Moen Aberdeen tappekran. Bare én ringen gir en vanntett forsegling til vasken.
  • Må ikke bøyes vannforsyning rør eller tappekran slangen når du plasserer dem i dekk ringen. Kinks kan forårsake overflødig vann press for å bygge opp og vil gjøre tappekran tilkoblinger lekkasjen.