Slik installerer en Metal rekkverk for skifer uteplass

January 19

Når du installerer en metal rekkverk på en eksisterende skifer patio, kjøpe et rekkverk som har montering flenser på bunnen. Disse monteringsflenser er boltet til overflaten av skifer terrassen, gir et solid rekkverk uten ekstra arbeid for å fjerne en del av terrassen å grave et innlegg hull. Siden en skifer uteplass overflaten ikke er glatt, ta forsiktighet nivå hvert rekkverk innlegg så det ferdige produktet ikke ser skjevt.

Instruksjoner

•Still første metal innlegget i en skifer terrassens hjørner. Plasser innlegget ca 2 til 3 inches i fra kanten. Marker montering flensens bolt-hullene og sette innlegget.

•Drill hull gjennom hvert merke på skifer patio med en hammer drill og 1/4-tommers mur litt. Gjøre hullene ca 1-1/2 inches dyp. Hammer en 1/4-tommers ekspansjon bolt i hvert hull.

•Posisjoner montering flensens skruehull med utvidelse bolter. Holde et nivå mot innlegget og Juster den så det er lodd. Skyv skiver under montering flensen å holde opp den lave siden.

•Sett en 1/4-tommers vaskemaskin på hver utvidelse bolten, etterfulgt av en 1/4-tommers mutter. Stram nøtter med en skiftenøkkel. Sikre en av medfølgende skinnen monteringsbrakettene nederst på innlegget, ca 1/2 inch opp fra skifer patioen. Sikre den til innlegget med 1-1/4-tommers selv trykke skruer.

•Still rail's nederste kanten på festebraketten bunnen. Marker hvor rail's toppkanten treff innlegget og avsatt skinnen. Sikre en andre holder ut i plasseringen du plasserte mark.

•Still skinnen inn monteringsbrakettene. Sette et andre innlegg mot rail's motsatt side. Merk montering flensens bolt-hullene på skifer. Avsette post og jernbane. Montere det andre innlegget på skifer terrassen på samme måte du montert det første innlegget.

•Still skinnen mellom to innlegg på første rail's monteringsbrakettene. Hold et nivå på jernbane og justere den slik det går rett mellom de to innleggene. Merke innlegget der rail's topp- og bunnkantene traff. Sikre monteringsbrakettene til det andre innlegget. Fest skinnen til monteringsbrakettene med 1/2-inch selvskjærende skruer.

•Sikker et annet sett monteringsbrakettene det andre innlegget motsatt side, til å støtte en rail kjører en tredje post. Montere en tredje innlegget på samme måte du montert to første. Fortsett til du har montert rekkverk rundt hele skifer terrassen.

Tips og advarsler

  • Bruk en baufil til å kutte skinnene kortere hvis nødvendig.