Slik installerer en Hansgrohe tappekran

December 10

Slik installerer en Hansgrohe tappekran

Hansgrohe har produsert kraner og baderomsutstyr siden 1901. Langs veien pioner selskapet slike nyskapninger som første justerbar hånddusjen, de første fargen-arbeide single lever kranene og den første veggmontert dusjen med justerbar spray. Selv om det høres komplisert, installere er en Hansgrohe tappekran egentlig ikke annerledes enn å installere andre typer kjøkken eller bad fiksturen.

Instruksjoner

•Fjern Hansgrohe kranen fra emballasjen. Skru mutteren montering nederst og deretter skyve av metall skive, fiber vaskemaskin og avstand.

•Apply en tynn perle av rørlegger er kitt til undersiden av kranen, rett rundt tetningsringen. Kranen inn senterhullet, gjør at kranen slangen tråder vei gjennom senterhullet. Trykk ned fast for å sikre en god tetning med rørlegger er kitt.

•Plasser selv under der du installerer kranen. Stram montering mutteren på undersiden av slangen. Sett de to skruene for å feste montering mutteren på plass og fest med skrutrekkeren.

•Sett mutteren, kjegle skive, messing skive og svart gummi SKIVE (i den rekkefølgen) over slutten av koble slangen. Koble koble slangen til kranen slangen.

•Wrap ender vannforsyning uttaket ventiler med rørleggers tape. Tråden koplingene på kontakten slangen over utsalgssteder - en festes til den varme, og en knyttet til kaldt. Bruk to skiftenøkler - en til å holde koble mutteren på plass mens du strammer den andre - for å unngå kronglete linjene.

•Vri på vannforsyning. Løpe tap, og se etter lekkasjer. Stram om nødvendig.