Slik installerer en gardin stang med en Molly

November 8

Slik installerer en gardin stang med en Molly

Hengende gardinene i din hjem hjelper å overdøve solen i sommermånedene, som kan kutte ned på dine kostnader avkjøling. Gardiner også legge farge til din vindu åpninger. Ett problem når henger en gardin stang er sikre du tørrmur. Ett alternativ er å installere gardin stang med molly bolter. Molly bolter består av en voksende ermet og skruen. Som skruen strammer inn ermet trådene, utvides utsiden av molly for å gi en sikker mount. Installere en gardin stang med en molly ligner installere enkle plast ankere.

Instruksjoner

•Hold ene braketten på veggen, 2 inches til side av øverst i vinduet åpningen. Flytte braketten slik at det er 2 inches over åpningen. Dette bidrar til å sikre teppet vil dekke det hele åpne når du lukker gardinene. Merk brakett montering hull på veggen med en blyant.

•Drill pilot hull på merkene. Bruk en borekrone som er litt mindre i diameter enn molly bolt ermet. Molly bolt ermet inn pilot hullet, og tapp den inn i veggen med en hammer. Flens kanten av ermet har to små kroker som bite i veggen overflaten. Flensen vil være flush mot veggen.

•Posisjoner slutten brakett montering hull med molly ermene. Sett inn molly skruene gjennom braketten og i ermene. Stram molly skruene med en stjernetrekker til braketten er festet til veggen.

•Sett gardin stanga i slutten braketten og sted en torpedo nivå på gardin stang. Hold den motsatte enden av stangen, og manøvrere det opp eller ned etter behov til stangen er nivå. Plasser slutten braketten på slutten av gardin stang, og merke monteringshullene på veggen.

•Ta av gardin stang ned og installere de resterende braketten som du gjorde første. Når stramme mollies, må ikke strammes dem. Klammeparentesene må bare være tettsittende mot veggen.

Tips og advarsler

  • Alltid se i produsentens instruksjoner for bestemte montering målinger.