Slik installerer en gangvei med Pavers & trinn

October 16

Slik installerer en gangvei med Pavers & trinn

Legging en utleggermaskin gangvei med trinnene legger til stil og definisjon i et landskap. En utleggermaskin gangvei veileder folk rundt hagen din og opp trappen til en bakketopp hage. Legging en gangvei med trinnene, må du opprette et stabilt fundament på flatt underlag og skråning. Installere utleggere kan være en utfordring, men resultatene vil forbedre funksjonen og helhetsinntrykket av landskapet.

Instruksjoner

•IDENTIFY banen av din gangvei og der du vil legge til trinn. Sette inn tre innsatsen hver 4 fot på hver side av gangveien og i hjørnene av hvert trinn. Hvis mulig, gjør din gangvei minst 5 fot bred slik at flere personer kan passere. Knytte en streng tre innsatsen til å opprette en tydelig oversikt over hvor du vil installere gangvei og skritt.

•Test banen ved å gå over den et par ganger. Hvis det føles for svingete eller kantede, Juster innsatsen til du er fornøyd med kurset.

•Bruk en spade og spade fjerne vekst og grave ut overflaten av gangveien til det er 8 inches under bakken.

•Dig i skråningen med en flat spade i 90-graders vinkel å opprette overflater for hvert trinn. Størrelsen på din pavers kan bestemme høyden og dybden på hver trapp. For eksempel, hvis din pavers 8-tommers firkanter, blir høyden av din skritt 8 inches mens dybden av din skritt kan være 24 tommer eller 3 utleggere dyp. Legge til 1 tomme høyde trinnene til kontoen laget av sand brukes til å holde pavers på plass.

•Tamp overflaten av gangvei og trinnene til de er nivå. Plasser en snekker nivå på overflaten av hvert trinn og Fortsett tamping før det er enda. Om nødvendig kan du bruke en hånd spade fjerne jord til hvert trinn er selv.

•Spread 6 inches av grus over overflaten av gangveien. Grus vil forbedre drenering og gir et stabilt grunnlag for å hindre pavers skifter.

•Plasser landskap stoff over overflaten av gangvei og skritt. Sett metall pigger gjennom hjørnene av gangveien og hvert trinn å sikre stoffet på plass.

•Fyll et 1-tommers lag grov sand over gangvei og hvert trinn. Tamp sand ned til det er selv.

•Lay utleggere gangvei begynnelsen en ytre hjørne. Plass pavers hverandre i mønsteret du foretrekker, forlate 1/8 tommer mellom hver stein. Mens du arbeider ned gangveien, trykk pavers i sanden med en gummihammer.

•BEGIN nederst i skråningen når utleggere på trinnene. Trykk pavers til overflaten, bruker et nivå klubbe trykke dem slik at de selv. Fortsette avstand dem 1/8 tommer fra hverandre. Kontroller at hvert trinn er nivå før du går videre til neste trinn.

•Spread finkornet sand over overflaten av gangveien og hvert trinn. Arbeide sand ned i sprekkene mellom pavers med en sopelime. Børste av overflødig sanden.