Slik installerer en forfengelighet vask med PVC avløp

March 28

Slik installerer en forfengelighet vask med PVC avløp

Hvis du vil erstatte en skadet bad vasken, kan du enten handle rundt for en annen vask å passe eksisterende forfengelighet, eller du kan installere en større drop-in enhet. Et annet alternativ er å erstatte skadede vasken med en kultivert marmor forfengelighet toppen som inneholder en sømløs innebygd synke. Hvis du vurderer Enkel installering, er det siste valget fornuftig; avløp installasjon vil være raskere, og du kan velge en stil og farge som passer din smak. Hva mer, med grunnleggende DIY ferdigheter, kan omgå fagfolk og utføre installasjonen selv.

Instruksjoner

Sink installasjon

•Vri av varmt og kaldt vann flaskeventiler. Fjerne de gamle våtromsinnredning under vasken med en pipe skiftenøkkel og koble eksisterende kraner.

•Fjern fire klipp holde toppen forfengelighet skap med skrutrekker og heis i toppen av komplett med de eksisterende kranene og avløp stikkontakt rør.

•Sett den nye bad tappekran settet selvvalgt forborede hullene i nye forfengelighet vasken, med vasken avløp kabelen som går gjennom midten hullet. Sikre kranen ved threading to flat-basert plast montering nøtter på varme og kalde tappekran innløp rørene. Stram monteringsmutterne sikkert for hånd.

•Skyv utløp avløp og skive gjennom hullet i vasken. Plass lipped plast vaskemaskin og gummi pakningen over avløp utløp under vasken. Tråden bredt plast avløp låsemutteren på utløp avløp og stramme det trygt for hånd.

•Skyv ned på vasken popup knott i kranen så langt det går. Følg instruksjonene som fulgte med kranen og tråd vasken avløp kabelen på røret stikker fra siden av avløp utløp. Trekk kabelen som instruert. Arbeide popup knotten opp og ned to eller tre ganger for å sikre at alt fungerer riktig.

•Lavere forfengelighet toppen på kabinettet ved hjelp av assistent. Sikre de i regjeringen ved å følge instruksene til toppen.

Avløp

•Åpne pakken inneholder mini ventilen og studere monteringsanvisningen nøye.

•Hold på korte Ben av Y-stykke som fulgte med mini ventilen overfor tømmeslangens uttak, med den krumme lengre delen feiende oppover fra veggen. Plasser den oppadgående feiende Ben slik at det sitter midt mellom baksiden av vasken og veggen. Bruke en stål målebånd for å måle avstanden fra den indre kanten av den korte Ben av Y-stykke til den indre kanten av kloakk avløp rør stikker fra veggen.

•Kopiering målingen til et stykke av 1 1/2 tommers PVC rør og merke røret med en fin filtpenn. Klipp av denne korte rør med en baufil.

•Prime felles av belegg indre kanten av kloakkrør og overflaten av en ende av kort røret med PVC pipe limet. Sett inn snarvei røret i kloakk stikkontakten og lim dem sammen. DAB ekstra selvklebende rikelig rundt kanten av hele veien rundt rør for å sikre en lekkasjesikker felles.

•Gjenta av lime den korte Ben av Y-stykke å kort stykke kuttet rør som rettet i instruksjonene. At den oppadgående feier etappe av Y-brikken er perfekt loddrett ved å plassere en liten ånd nivå mot siden av Y-stykke og sentrering boblen før selvklebende settene.

•Prime og lim fanget en 1 1/2-tommers PVC kvinne tas låseringen i den andre enden av korte vannrette etappe av Y-stykke overfor tømmeslangens uttak som vises i instruksjonene. Lim en andre 1 1/2-tommers kvinnelig gjenget tas låseringen på en 18-tommers lengde på 1 1/2 tommers PVC rør. Skyv denne tas låseringen på nedover mot vasken avløp stikkontakt røret og tettsittende trådene til klemme røret på plass midlertidig.

•Skru lenge L-formet kloakk utløp som fulgte med P-trap kit på kort etappe av P-trap og tettsittende trådene lett. Plasser P-trap med den lange L-formet kloakkrør horisontalt mot siden av Y-stykke. Line opp den andre enden av P-trap med 18-tommers drain pipe filtypen koblet til vasken. Mål og merke P-trap kloakk uttaket slik at når kutt, omtrent en tomme av rør kan skyve i kvinnelige tas låseringen limt til vannrett beinet av Y-stykke.

•Skjære lang etappe av L-formet P-trap kloakkrør størrelse med baufil kuttet ting. Sett en kvinne gjengede låsing ring på den andre enden av den forkortede P-trap kloakkrør og skyv komprimering vaskemaskinen på slutten. Det kutte slutten av P-trap kloakkrør inn horisontal beinet av Y-stykke og tettsittende ned kvinnelige tas låseringen tidligere montert til Y-brikken.

•Roterbar P-trap mot nedadgående vender 18-tommers lengden av rør knyttet til vasken tømmeslangens uttak. Markere et punkt på nedadgående vender røret slik at når kutt, omtrent en tomme vil passe inn i den kvinnelige clamping ringen på P-trap. Skru ut hvor 18-tommers rør fra vasken avløp og kutt den størrelsen.

•La kuttet røret på vasken avløp og tettsittende tas låseringen lett slik at det kan skyve opp og ned i vasken avløp utløp. Løsne tas låseringen på den andre enden av P-trap montert inn Y. Manøvrere løs leddene og skyv P-trap tas låseringen over slutten av nedover mot vasken avløp forlengelse røret. Tettsittende alle tre kvinnelige låsing ringer for å holde alt på plass.

•Glue en 1 1/2-tommers kvinnelige gjengede adapter på slutten av en 12-tommers lengde på 1 1/2 tommers PVC rør. Strekke en lengde på Teflon rørleggere tape klokken rundt trådene i mini ventilen, stramt nok for treads å vise gjennom båndet. Strekke slutten av Teflon tape inntil den smetter ut og glatt fillete slutten i trådene. Tre kvinnelige kortet på slutten av 12-tommers lengde rør i Mini ventilen. Trekk felles sikkert med to motstridende kanal tang.

•Sett komprimeringen kobling på en fleksibel tappekran vannforsyning rør til bunnen av varmt vann tappekran innløpet. Sted Mini Vent forlengelsen mot oppover feiende etappe av Y-stykke. Presse toppen av mini ventilen opp så langt som mulig uten begroing fleksibel varmt vann tappekran innløpsrøret. Markere slutten på 12-tommers forlengelsen slik at det vil passe godt inn i slutten av Y-stykke når det har blitt kuttet til størrelse.

•Skjære forlengelsen stykket til størrelse med baufil kuttet ting. Prime innsiden av Y-stykke og utenfor kuttet røret med PVC lim, og fest de to delene sammen.

•Juster alle kvinnelige gjenget låsing ringer for å sikre at de er tilkoblet. Stram alle låsing ringene så tett som mulig for hånd. Koble den varme og kalde kraner de stenge ventiler med komprimering koplingene festet til endene av fleksible vannforsyning rør. Stram koplingene med en skiftenøkkel og slå begge flaskeventiler.

•Åpne både kraner og sjekke alle avløp tilkoblinger for lekkasje. Stram låsing ringer en kvart-sving med kanal tang hvis noen av dem dryppe. Trykk vask popup knotten ned. Tillate vasken fylle før du deaktiverer kranene. Marker vannstanden med en blyant og overvåke nivået for et minutt eller to å sikre at avløpet pop-up fungerer.

Tips og advarsler

  • Hvis en venting system ikke er installert, forårsaker vann drenering negative trykket i kloakk linjer. Dette negative trykket suger vannet ut av P-trap, kloakk gassen invadere residensen. Mini ventilen systemet er utformet for å utjevne lufttrykket på hver side av P-trap og hindre at dette skjer.
  • Bruke ekstra lim rundt alle limt PVC ledd som beskrevet i trinn 4 i avløp.
  • Må ikke strammes komprimering fittings på fleksible tappekran vannforsyning rør. Dermed vil skade den gummi skiver i innredning.