Slik installerer en Baderom Vanity avløp

June 19

Installere et bad forfengelighet avløp er ikke annerledes enn å installere andre typer avløp i huset fordi de fungerer like. Den synlige delen av avløpet i vasken, kalt flensen, er koblet til et rett stykke avløp kalt hale stykket. Hale stykket, i sin tur er koblet til en buet stykke avløp kalt P-trap. Vann renner ut av P-trap og i ditt hjem i kloakksystemet. Installere et bad forfengelighet avløp gjør det perfekt prosjektet for en første gang DIYer ønsker å få hendene våt.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til forhindre ulykker mens du arbeider. Vannforsyning knotter er vanligvis plassert under vasken. Det er to ventiler. For varme og en for kald. Rotere knotter med klokken for å slå dem av.

•Rengjør ut i bunnen av vasken, særlig vekt der avløp hullet er. Bruk standard bad renere og filler. Fjerne alle spor av gamle caulk eller putty fra rundt forfengelighet avløp hullet.

•Vri avløpet kant så bunnen peker. Plass en tynn linje med rørlegger er kitt rundt kanten av felgen. Slå flensen tilbake over høyre. Trykk dette inn i avløpet hullet i forfengelighet, vri som du gjør det for å spre caulk.

•Plasser selv under vasken. Koble hale stykket til undersiden av avløp flensen ved å vri det på plass. Tråden gummi vaskemaskin og jamb mutter over slutten av halen stykket og presse disse på plass slik at de er flush med undersiden av vasken. Stram jamb mutteren med Tanga.

•Wrap tråder på halen brikken og kloakk innløp rør med rørleggers tape.

•Sett P-trap sted mellom hale brikken og kloakk innløpet. Stram koplingene med Tanga.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke silikon caulk i stedet for rørlegger er kitt.