Slik installerer en Baderom tappekran med varmt og kaldt ventiler

February 28

Det finnes mange typer Bad kraner - noen med et håndtak og noen med to. En enkelt-håndtak kraner kontrollerer både varmt og kaldt vann samtidig mens en to-håndtak tappekran har separate ventiler for varmt og kaldt vann. En enkelt-håndtak kraner kan være mer praktisk, men kan du liker utseendet til et mer tradisjonelt utseende, to-håndtak tappekran på badet. Alle med gjennomsnittlig gjør det selv ferdigheter kan installere en to-håndtak Baderom tappekran.

Instruksjoner

Fjern eksisterende tappekran

•Vri av varmt og kaldt vann utkobling ventilene under vasken. Slå av viktigste vannforsyning til bygningen finnes det ingen utkobling ventiler.

•Løsne mutterne på fleksible vannforsyning linjene festet til undersiden av kranen under vasken med en skiftenøkkel. Trekk slangene fra undersiden av kranen.

•Løsne store beholde nøtter på undersiden av kranen for hånd eller med en tang hvis nøtter er for stramme. Løft kranen rett fra toppen av vasken. Fjern pakning og skrape eller rengjøre noen rester på underlaget med en plast sparkel og en fille.

To-håndtak tappekran installasjon

•Posisjoner hullene i plast pakningen med de gjengede beslag på undersiden av kranen. Skyv pakningen på plass slik at det er jevnt med bunnen av kranen.

•Hold pakningen på plass mens senking kranen på plass på vasken. Sikre gjengede innredning passer inn i utsparingene i vasken og pakningen og kranen base sitter flush på overflaten av vasken.

•Thread store beholde nøtter på gjengede beslag på undersiden av kranen som stikker ut fra undersiden av vasken. Stram nøtter hand-stramt.

•Sett montering på fleksible varmtvann linje under vasken til tråder montering på høyre side av kranen. Start mutteren på linjen på trådene for hånd for å unngå kryss-threading det.

•Koble til kaldt vann linjen til høyre side av kranen på samme måte som varmt vannlinjen. Stram både nøtter med en skiftenøkkel. Slå på vannforsyning til vasken, enten fra varmt og kaldt vann ventilene under toalett eller hoved vannforsyning ventilen, og teste operasjonen av kranen. Stram alle armaturer med justerbar skiftenøkkel hvis eventuelle lekkasjer oppdages.