Slik installerer en Baderom Sink P-Trap

June 3

Slik installerer en Baderom Sink P-Trap

En langsom drenering eller blokkerte bad vasken er alltid forårsaket av en tett P-trap. Denne U-formet rør under vasken er utformet for å hindre at kloakken gasser fra sikkerhetskopiering inn på badet. En stempelholderen kan noen ganger brukes til å fjerne blokkeringer. Noen P-feller er utstyrt med en bunnpluggen på det laveste punktet som kan fjernes, slik at du kan fiske ut rusk med en bøyd wire kleshenger. Hvis all ellers svikter deg kan enten ringe en rørlegger, eller du kan spare penger ved å erstatte P-trap selv.

Instruksjoner

•Plasser en bøtte under vasken for å fange opp vannet fanget i røret. Skru koble mutterne på begge ender av P-trap. Hvis den er laget av hvit PVC, vil du kunne løsne nøtter ved å vri dem mot klokken for hånd. Hvis montering er laget av krom metall, kan du bruke et par kanal låse tang. Justere tang til riktig bredde og vikle en fille rundt mutteren å hindre kjever skade plating. Grep med Tanga dreier mutteren mot klokken å bryte segl og deretter fjerne mutteren for hånd.

•Twist P-trap fra vasken avløp og skyv det ut av veggkontakten. Ting en gammel fille i utløp å hindre lukt backing inn på badet. Bruk gamle P-fellen som en prøve og kjøpe samme størrelse hvit ABS plast P-trap erstatning, sammen med vask overgang stykke og slip felles filtypen om nødvendig. Få en pakke som inneholder alle erstatning nøtter og pakninger må og en tube med rørleggers tråden sammensatte.

•Fjern fille plugg og test passer tailpiece inn i veggen røret. Hvis tailpiece er for lang, kan opp røret ikke linje med sink drain pipe. Hvis dette er tilfelle, måle forskjellen med en linjal og merke hvor fjernes fra den nye P-trap med en blyant. Bruk et plastrør så for å klippe veggen tailpiece til riktig størrelse.

•Assemble P-trap. Hvis en overgang stykke og/eller slip felles filtypen er nødvendig, smøre litt threading sammensatte på trådene og tråd P-trap opp pipe mutter inn i overgangen stykket og/eller utløp inn i overgangen stykket. Stram koble nøtter stramt uten å utøve makt. Plasser siste koble nøtter på begge ender av P-trap og skli rundt pakninger på plass.

•Sett litt rørlegger tråd sammensatte på trådene av vasken avløp røret og trådene på veggen røret. Stikk P-trap Avslutt enden inn i veggen røret og tråd koble mutteren på uten å stramme. Knytte opp røret på samme måte. Stram begge koble nøtter for hånd, men ikke utøve makt og skru dem for mye. Dermed vil forvrenge pakninger og forårsake lekkasjer.

•Sett pluggen i vasken og fylle den med vann. Fjern pluggen og la vasken avløp. Undersøk leddene for lekkasje. Hvis du har en tydelig lekkasje, løsne koble mutteren halv sving. Koble vasken, fylle med vann og avløp. Stram koble mutteren gradvis til lekkasjen stopper. Tørke rørene tørr og vikle dopapir rundt alle leddene og sikre ender med litt cellofan tape. Fylle og tømme vasken. La stå i ti minutter før pakke dem ut toalettpapir. Hvis alle bitene er helt tørt, må vanntett segl på alle koble nøtter.

Tips og advarsler

  • Hvis du hadde tidligere forsøkt å fjerne hindringen ved hjelp en etsende kjemisk renne renere, Bruk vernebriller og gummihansker før P-trap.