Slik installerer en Baderom Sink Drain Trap

February 2

Slik installerer en Baderom Sink Drain Trap

En Baderom sink drain trap, vanligvis referert til som en "p-felle" på grunn av formen, er en kort del av rørleggerarbeid pipe som er utformet slik at en liten mengde drenering vann fra vasken er fanget på en slik måte å tette avløp linjen. Fanget vannet hindrer lukt gasser som i kloakk avløp linjer blir sluppet inn i stua via sink drain.

Instruksjoner

•Hold p-trap montert ved siden av vasken avløp downpipe merke hvor å kutte downpipe, justere den øverste kanten av p-trap's loddrett åpning nivå med bunnkanten på den vannrette avløp linje strekker seg fra veggen. Hvis du bruker stilen på p-trap med innebygd tilkobling til veggen dreneringsrør, justere p-trap tilkoblingen veggen dreneringsrør merke i vasken avløp downpipe lengde. Husk å merke downpipe slik at minimum 1 tomme setter inn i p-trap's loddrett koblingspunkt.

•Skjære Vaskens downpipe lengden markert i trinn 1 med en baufil eller rør cutter, deretter skrap bort noen burrs eller splinter fra innsiden diameter på kuttet med kanten av et verktøy kniv.

•La loddrett p-trap tilkobling mutteren på Vaskens downpipe, så sett p-trap på downpipe og hånd-stram tilkobling mutteren å holde montering på plass. Skifte p-trap montering nødvendig å peke direkte på veggen dreneringsrør.

•Hold rett vegg drain pipe forlengelsen linje med veggen avløp p-felle tilkobling og mark hvor å kutte forlengelsen, da kutte utvidelsen til lengde med en baufil eller rør kutter. Kontroller at 1/4 tommers mindre kutt måling for ABS koblingen som kobler utvidelsen til dreneringsrør veggen.

•Spread et lag av ABS sement på slutten av veggen avløp røret, deretter legge koblingen gitt.

•La p-trap's tilkobling mutter fra vannrett kobler slutten på forlengelse røret, med gjenger åpningen peker mot p-trap, bruker deretter et lag av ABS sement på innsiden av åpningen kopling. Sett inn filtypen i koplingen til kobler de to stykker, slik at på slutten av filtypen er rettet skal koble til p-trap. Merk: ABS sement tørker raskt og tillater ikke mer enn et par sekunder å justere røret i montering.

•La p-trap tilkoblingen mutter til slutten av forlengelse røret og koble p-fellen av threading mutteren på slutten av p-trap og hånd-strammer mutteren. P-trap er nå koblet til Vaskens downpipe og veggen avløp linjen.

•Stram både av p-trap monterings slutten tilkobling nøtter 1/4 til 1/2 omdreining til LUN å fullføre p-trap avløp installasjonen.

Tips og advarsler

  • Separate enkeltdelene i p-trap kit, og se gjennom listen deler for å gjøre deg kjent med delene som er beskrevet i denne fremgangsmåten.
  • ABS sement tørker raskt og tillater ikke mer enn et par sekunder å justere røret i innredning.