Slik installerer en Baderom Sink & apparater

August 28

To avløp hook-ups følge installasjonen av noen vask: kjøkkenkran og avløp. Ingen er vanskelig å gjøre hvis du har de riktige grunnleggende rørleggerarbeid på plass. Hvis kranen, trenger du to 1/2-inch vannforsyning rør fra veggen under vasken og de bør være utstyrt med flaskeventiler kalt vinkel stopper. For avløpet må en 2-tommers avløp spire ut, vanligvis plassert mellom vannrør. Den vanskeligste delen av en vask installasjon vanligvis gjør hull for vasken, hvis det ikke finnes allerede.

Instruksjoner

•Measure omkretsen av vasken åpner med et målebånd og subtrahere bredden av leppe som festes til disken hvis du vil lage et hull for den. Du kan også bruke spesifikasjoner som leveres med vasken. Installasjonsinstruksjonene inkluderer vanligvis en mal for å kutte hullet.

•Se omrisset av vasken på benken målinger eller malen og klipp ut disposisjonen med en stikksag. Gjøre hull rundt omrisset med en drill og en 1/2-inch borekronen så må du steder å sette sagblad. Slipp vasken i hullet for å være sikker på at det passer, og deretter fjerne den slik at du kan feste kranen og avløp.

•Sett levering rør på kranen gjennom riktige hullene på baksiden av vasken. Det er vanligvis tre hull. Hvis det er en to-håndteres tappekran, rørene bør gå gjennom de to ytre hullene, mens hvis det er en enkelt-behandlet modell, både bør passe gjennom senterhullet. Bruk slip-lock tenger for å stramme kranen til vasken med medfølgende nøtter.

•Skru avløp forlengelsen eller tailpiece, til silen. Spre rørlegger er kitt rundt hullet i bunnen av vasken, så sette tailpiece gjennom hullet, presse silen mot bunnen av vasken og stramme på mutteren som fulgte med avløp samlingen med slip-lock tang. Tørke av eventuelle kitt som oser ut med en klut. Hvis kranen og avløp inkluderer en popup stopper, vil det være et hull i tailpiece for spaken som fungerer stopperen. Det bør være på baksiden av vasken.

•Spread en perle av silikon reparer rundt kantene av hullet for vasken og slipp i vasken. Fra under kabinettet, legge utklippene som fulgte med vasken ut rundt undersiden av omkretsen. Skru ut skruene på klippene med en skrutrekker. Klippene er utformet slik at skruene kile mot bunnen av regjeringen å holde vasken på plass.

•Skjære av bunnen av tailpiece med en baufil, om nødvendig, å heve det over dreneringsrør i veggen. Skru mutteren fra loddrett del av en P-trap montering og fjerne flensen. Skyv mutteren opp tailpiece, passer flensen på slutten, og passer P-trap rundt flensen. Skyv mutteren ned og skru den til P-trap åpningen. Stram den for hånd.

•Roterbar fellen slik at den andre enden, som vannrett, ansikter avløp åpningen. Mål avstanden mellom dem og kuttet en lengde på 1 1/2 tommers PVC rør som passer. Fest en 2-av-1 1/2-tommers P-trap adapter til avløp åpningen med plastrør sement, og deretter fjerne nøtter og flenser fra fellen og kort. Koble røret i begge ender på samme måte du tilkoblet P-trap tailpiece.

•Slipp stopperen i avløpet åpningen og heis stangen på baksiden av kranen hvis kjøkkenkran og avløp inkluderer en popup-stopperen. Sett inn disables spaken i hullet i tailpiece og skruen på mutteren som følger med det å holde det på plass. Koble spaken til heis stangen ved påføring justering platen som følger med samlingen med klemme, som også er gitt. Fest justering platen til løfte stanga ved å stramme skruen på platen med en skrutrekker.

•Koble kranen med to fleksibel forsyning slanger som er lang nok til å nå, men ikke så lenge at de krøller seg rundt under vasken og opprette en hindring. Kontaktene på endene av forsyning Slangene må tilsvare rørene på kranen og uttak av vinkel stopper.

•Wrap avløp tape rundt tappekran rørene og Skru slangen på hver enkelt, stramme kontaktene med slip-lock tang. Pakk tape rundt trådene i vinkel stopper og koble den andre enden av hver slange til en av dem ved å skru på kontakter. Sørg for å matche de varme og kalde slangene banestopp i riktig vinkel.

•Åpne kranen, deretter slå på hver vinkel stopp igjen og se etter lekkasjer vann linjene. Stram tilkoblinger hvis nødvendig. Når forsyningslinjer er stramt, fylle vasken, så la det renne, ser for lekkasjer i P-trap. Stram alle tilkoblinger som lekker.

Tips og advarsler

  • I de fleste tilfeller trenger du ikke å lage et hull i countertop for vasken fordi det vil være en allerede. Hvis det er, må du velge en vask som samsvarer med det. Videre er noen synker støpt inn countertop, gjør vasken installasjon unødvendig.
  • Frittstående vasker har spesielle grunnleggende krav. Hvis du planlegger å installere et, må du kontrollere spesifikasjonene for den riktige plasseringen av forsyning og avløp stub-outs.
  • Du kan installere kranen og avløp etter at vasken til disken, men det er vanskeligere.