Slik installerer en Baderom 8-tommers frittstående tappekran

June 8

Slik installerer en Baderom 8-tommers frittstående tappekran

Frittstående kraner har varme og kalde knotter atskilt fra springen. De kan være elegant og legge et elegant utseende til et bad. Standard størrelse for en frittstående kran er 8 inches, men de kommer i andre størrelser. Nesten alle kan installere en frittstående tappekran med litt forberedelse og kunnskap. Som kan spare mye penger fordi du ikke trenger å ansette en rørlegger.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen ved hjelp av ventilene under vasken. Hvis det ingen er der, bruke den viktigste vann utkobling for huset.

•Fjern gamle kranen med en skiftenøkkel koble vannforsyning linjene skal varme og kalde sidene av kranen. Fjerne nøtter under vasken holder kranen på vask toppen. Det er vanligvis en mutter under hver varme og kalde håndtakene så vel som under springen.

•Rengjør vask toppen helt med mineral ånder og en fille. Husk å fjerne noen gamle lim, caulk eller rørlegger er kitt som kan bli sittende fast på toppen.

•Rull rørlegger er kitt til rundt lengder ca 6 inches og stikke dem undersiden kantene på hver av de tre delene av frittstående kranen.

•Plasser hver del i riktige hull kjøkkenvasken øverst og sy mutteren under vasken. Pass på å ikke strammes nøtter, eller du kan sprekk kampen. Når hver del passer tettsittende på vask toppen, rydde opp noen kitt som kan ha presset ut da du strammet deler.

•Koble til varmt og kaldt vann forsyningslinjer under vasken og slå på vannforsyning. Hvis det er noen vann drypper, trekk mutterne på vannforsyning linjene litt om gangen til drypper stoppe.