Slik installerer dekk Rails for betong

October 2

Slik installerer dekk Rails for betong

Dekk rails vedlegges betong er ikke en komplisert prosess, men krever at du nøye tenke gjennom trinnene som kommer før du bolt dekk skinnene på plass. Dekk rekkverk, er enten det være laget av tre, metall eller plast, bygget i som begynner og slutter med støtten innlegg. Hvert støtte innlegg får et anker-plate som har pre-boret skruehull. Hvis du vil installere dekk skinner i betong, har du å bore betongen og bolt støtten innlegg i den. Du må være forsiktig at boring og bolter ikke forårsaker din betong linjeskift ved kantene der jernbane er plassert.

Instruksjoner

•Consult prosjektet planer for den nøyaktige plasseringen hvor din rekkverk må installeres. Du er spesielt ute for måling fra kanten av din betongplate til midten av bredden på rekkverket (dimensjonen på planen vil gi deg dette). Bruk målebåndet og blyant merke dette målet på flere steder på plate, men plasser merkene ikke mer enn 20 fot fra hverandre på større plater. Fest en linje gjennom merker med en chalkline.

•Measure fra midten av begynnelsen støtte post til midten av slutten støtte innlegget på en av inndelingene dine rekkverk. Bruker dette målet, plass et merke på linjen du klikket på sentrum av din rekkverk som nå viser hvor midten av hvert støtte innlegg vil bli.

•Measure bunnen av anker platene støtte innlegg og bestemmer hvor langt fra midtpunktet skruehull er. Bruk dette målet for å markere hvor skruehull må bli boret i betongen, i forhold til støtte innlegg center punktene du merket i forrige trinn.

•Drill hver bolt-hull som passer dybden av din anker bolt ermer. Kontroller at ankerboltene og ermene er riktig type og størrelse for din rekkverk. Se foran prosjektplanene delen merket "Instruksjoner" for spesifikasjonene.

•Trykk et anker bolt ermet i hvert hull med en gummihammer. Du ermet skal skylle med toppen av din betong. Bruk ikke en vanlig hammer eller du risikere å skade ermet, og bolten ikke lenger vil passe.

Stå et sted din rekkverk, del for del kø hullene i ankeret plater med hullene du boret. Installere rekkverket i betongen ved å tre en bolt gjennom platen og i ermet. Stramme bolten med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Spor bunnen av dekk rail innleggene på et stykke papp, inkludert plasseringen av bolt-hullene. Kuttet ut skruehull og bruke dette som en mal for å fremskynde merking centers for boring.
  • Dekk skinner som er festet på feil sted kan forårsake kantene på din betong mislykkes. Hvis de ikke, vil du ikke bare å reparere betong som har brutt, men du vil også måtte flytte din rekkverk.