Slik installerer bad forfengelighet toppen

December 24

Slik installerer bad forfengelighet toppen

Skifte en forfengelighet eller forfengelighet toppen er en måte å endre utseendet på badet. Forfengelighet topper er laget av en rekke materialer. Noen forberedelse arbeid er nødvendig før du installerer bad forfengelighet toppen. Du må kontrollere forfengelighet er klar til å godta forfengelighet toppen. Det er også lurt å installere avløp maskinvaren på forfengelighet toppen før du installerer det på forfengelighet. Dette gir deg rikelig med plass å stramme den sikre nøtter til kranen og vask maskinvaren i stedet arbeider innenfor tett under kabinettet senere.

Instruksjoner

•Plasser et nivå over forstk forfengelighet rammen å sikre forfengelighet er. Eventuelt mellomlegg sted under fronten av forfengelighet, før det er nivå. Flytte nivået til side av forfengelighet, og gjenta utjevningsprosessen. Eventuelt fjerne skruene som fester forfengelighet til veggen og nivå forfengelighet. Koble skruene gjennom forfengelighet og inn i veggen å sikre enheten når nivå.

•Assemble kranen du bruker på vasken delen av forfengelighet i henhold til instruksjonene fra tappekran produsenten. Husk å bruke en perle av rørlegger er kitt på undersiden av vasken avløp leppe før du installerer den i vasken. Putty hindrer vannlekkasje. Teste hvordan din tappekran disables spaken før du installerer forfengelighet toppen, for å sikre alle deler fungerer.

•Plasser forfengelighet toppen på forfengelighet rammen. Avhengig av størrelsen på forfengelighet toppen, du trenger en venn løfte det på og av forfengelighet. Sikre forfengelighet toppen sitter lodd på forfengelighet. Se under forfengelighet der rammen gjør kontakt med forfengelighet toppen sikre at det er å kontakte alle rundt. Tørr montering på denne måten hjelper deg å finne potensielle problemer som hevet negler, før tetningsmasse.

•Løft opp forfengelighet toppen av forfengelighet. Bruke en 1/2-inch perle av silikon caulk på forfengelighet rammen med en caulk pistol. Bruk silikon caulk til baksiden av forfengelighet toppen benken. Når du bruker caulk på benken, flytte opp og ned i 1/2 tommers av toppen og bunnen kantene på benken i en "U" formasjon. Dette bidrar til å sikre en fast kontakt med veggen.

•Spør hjelperen å hjelpe løfte forfengelighet toppen på forfengelighet. Plasser forfengelighet toppen over forfengelighet, og senk det forsiktig på plass. Kontroller benken er mot veggen. Trykk ned på toppen av forfengelighet toppen slik kontakt over forfengelighet rammen.

•Sett vasken avløp avløp vasken avløp, i henhold til produsentens instruksjoner. Bruke en 1/8-tommers perle av caulk mellom forfengelighet toppen og veggen med en caulk pistol.

Tips og advarsler

  • Alltid følge instruksjonene som fulgte med kranen din for detaljer på produktet.
  • Om nødvendig montering skriver forfengelighet toppen hvis ikke lodd mot vegger når tørr. Bruk et belte sander med grov grus belte til å sand ned kanten av forfengelighet toppen scribe linjen.