Slik installerer bad flis for et hjørne såpeskål

October 22

Hjørne såpe retter i en dusj er en fantastisk måte å legge litt ekstra lagringsplass på en diskret måte. Ved å benytte hjørnet, kan du opprette en mye større såpeskål, uten å ta opp mye plass i dusjens stående området. Keramiske såpe retter kan være installert samtidig som resten av fliser, gitt brikkene plasseres for å forlate et gap for parabolen forhånd.

Instruksjoner

•Measure dusjen vegger hvor flis og såpe parabolen blir installert. Merk av for et område av samme størrelse og form på gulvet i nærheten. Utforme fliser på gulvet å bestemme mønster av hvordan de skal installeres.

•Plasser såpe parabolen "hjørne" der flisene møtes. Lå parabolen rett på toppen av brikkene til å bestemme hvor mange fliser må fjernes og hvor mange må kuttes for å forlate et gap for å passe den. Bruk en flis våt så for å klippe brikkene til å passe rundt såpe parabolen og resten av installasjonen.

•BEGIN installere veggfliser i samme mønster bestemmes på gulvet. Spre mørtel onto veggene med en murskje, og trykk brikkene på plass, forlater et gap der såpe parabolen vil gå. Tillate dem å tørre over natten.

•Spread ekstra mørtel på baksiden av såpeskål og trykk det inn i veggen mellom flisene gapet igjen for det. Til mørtelen tørker, midlertidig sikre såpeskål på plass med maskeringstape.

•Grout veggen fliser ved å spre grout over dem med en fugemasse flyte. Fugemasse helt opp flisene rundt såpe parabolen, men ikke fugemasse såpe parabolen på plass. Rengjør overflødig grout av brikkene med en fugemasse svamp.

•Squeeze en tynn linje med silikon reparer lim rundt såpe parabolen inn i gapet mellom såpe parabolen og fliser. Tillate grout og reparer for å tørke for 24 timer.