Slik installerer bad badekar kraner

May 2

Slik installerer bad badekar kraner

Installere et badekar kranen krever en husholdning få verktøy og kan gjøres uten forutgående avløp erfaring. Det kan oppnås i en kort serie trinn begynner med installasjonen av kassetten. Installere kranen etter gips vakten er tatt av og veggen plastering er fullført. La arbeidet fører dette til en profesjonell rørlegger og entreprenør.

Instruksjoner

•Ta av gips vakt rundt bunnen av kranen hodet hvis det er fortsatt på plass.

•La kassetten inn i kranen kroppen etter kø sporene med rillene på kroppen av kassetten. Trykk dekselet over kassetten med stammen poking gjennom det siste knapphullet på forsiden.

•La trim platen over dekselet og rundt kranen kroppen. Skyv det flush til veggen og tråden de to skruene inn monteringshullene. Skru begge skruene med en skrutrekker, sikre trim platen til veggen. Bruke en perle av silikon caulk rundt kanten med en fuger pistol. Dette er valgfritt.

•Plasser håndtaket på kranen på stammen av skyve det over stammen og trykke den tilbake mot kranen. Plasser håndtaket slik at den vender mot rett ned mellom varme og kalde symbolene på trim. Sett inn monteringsskrue i hullet på undersiden av håndtaket. Skru skruen denne med en Allen fastnøkkel.

•La tuten over vannrøret og skru til skruen på bunnen av tuten med en Allen fastnøkkel, hvis dette trinnet ikke er fullført. Løse tråder av dusj røret med avløp tape og skru leder av dusjen på røret.