Slik holder avløp ren

February 8

Slik holder avløp ren

Eie et hjem er mye ansvar. Til tider, kan vedlikehold og reparasjon også bety en masse bekostning. Som et hus er du alltid på utkikk etter måter å holde kostnadene nede. Vanlig inspeksjon og omsorg kan hjelpe deg holder avløp ren og klar minst. Ved hjelp av noen få enkle trinn kan du hindre tilstopping og minimere Rørleggertjenester reparasjon kostnader.

Instruksjoner

• Bli klar over årsakene til tresko. Den viktigste årsaken til kjøkken tresko er en opphopning av fett i rørene. Oppvaskmiddel utbetale midlertidig fett, men når vannet går ned drain, fett klynger til veggene av rørene. Når fett er i rørene, er et lite stykke mat passerer sannsynlig å stikke. Det er ikke lenge før i kjøkken vasken er kjører sakte, og deretter slutter å kjøre helt. Personlig rensing produktene vi bruker på badet - lotions, såper og barbering kremer - inneholder olje og voks. Like fett og tetter kjøkkenvasken, olje og voks tiltrekker hår og tresko bad vask og dusj avløp.

Sette inn en mesh skjermen i ditt kjøkken og bad avløp til eventuelle løse partikler av mat på kjøkkenet og noen løse hår på badet. For å gjøre det mest effektive skjermen, rengjør du det ved å tørke enhver matpartikler eller hår i papirkurven etter hver bruk.

•Fyll kokende vann ned din avløp fjerne noe bygger som kan ha samlet. Hver tredje måned, hell en kombinasjon av 2 kopper natron og eddik 1 kopp hver vask avløpet. Etter 30 minutter eller så, Hell kokende vann. Vente i fem minutter og Etterfølg det med kaldt vann for å fjerne eventuelle rester. Etter koking, noen fett Avkjøl og stivne i pannen. Før Vask tørk pannen eller plassere i oppvaskmaskinen, så mye fett som du kan ut av pannen i søpla.

•Bruk en stempelholderen riktig. Ideen bak en stempelholderen er at det skaper en sel og forårsaker sug, dermed dislodging tresko. Dette er ikke vanskelig i kjøkkenet med en vask, men de fleste kjøkkenet har en dobbel vask. Før stempelet i en dobbel kjøkkenvasken, må du ha noen avholde bunnpluggen i andre vasken mens du stupe. Baderom avløp er litt annerledes. Bad vasker og dusj har en overflyt hull. Du må dekke overløp så stempelet kan opprette en tett forsegling.

•Slipp tre sprudlende antacid tabletter ned et avløp ved første tegn på en tette avløp. Vask dem ned med en kopp med eddik. Når eddik stopper bobler, hell veldig varmt eller kokende vann til skyll alt borte. Hvis du bestemmer deg må renne renere, bruk en naturlig en. Naturlig avløp rengjøringsmidler er tilgjengelige på noen forhandler som bærer kjemiske rengjøringsmidler. Kjemisk avløp rengjøringsmidler er harde på rør, giftig for deg, dine barn, kjæledyr og miljøet.

•Anrop profesjonell rørlegger hvis DIY teknikker ikke er effektiv. Bruk en lisensiert Rørlegger som enten er anbefalt for deg av en venn eller et familiemedlem, eller som har en god rating med Better Business Bureau.

Tips og advarsler

  • Husk å klikke på linkene rundt denne siden for mer informasjon om drain rengjøring og omsorg.
  • Hvis du finner denne artikkelen nyttig, behage stemning ledig å koble den til bloggen din eller sende den til venner.