Slik hindrer kondens på en suspendert skive

January 8

Kondens på suspendert plate vises på grunn av kontakt av varm luft på hellen når skives er kaldt. Denne kombinasjonen av forholdene forårsaker etableringen av vanndamp, som bosetter seg på betong, heve rommets fuktighet nok at eventuell skade på tre knyttet og stoffer som finnes i strukturen. Tetting skive kan hindre dette. Med en skum laget sprayet til bunnen av en suspendert skive, kan du isolere båren, forhindrer kald luft fra berøre skive og skape vanndamp.

Instruksjoner

•Sett på vernebriller og respirator for å beskytte øynene og lungene fra fallende skum partikler. Sette på et par arbeidshansker samt å unngå kontakt med skum som overlater sprøyta.

•Sett sprøyta slanger til to komponent tankene på sprøyta, matchende fargen på slangen med fargen på tank koblingen. Begge slangene føre til en dispensering enhet. Spre et tynt lag med vaselin på hodet av dispensering å hindre herding skum fra stikker til enhetens ansikt. Trykk en vifte munnstykke på forsiden av enheten til du hører en klikkelyd, om at munnstykket er på plass og klar til bruk. Vifte munnstykke vil tillate en bred spredning av skum fra sprøyta på betongplate.

•Vri ventilene av tankene åpne fullt for å starte strømmen av skummet gjennom systemet. Skum er under trykk, så alt som trengs for å dispensere materialet er at du trykker på avtrekkeren av dispensering.

•Plasser selv under suspendert skive med munnstykket av sprøyta holdt ca 8 inches fra skives overflate. Mål munnstykket direkte mot skive og begynne dekker overflaten med en 6-tommers lag av skum, bygget opp ved hjelp av 1-tommers lag.

•Spread skum over skive i rader, flytte under hellen som du spray langs skive overflaten. Hold spray konstant når det gjelder båren, ta vare ikke for å stoppe sprøyting for lengre enn 30 sekunder, så du må endre munnstykket før du begynner igjen.

•Endre dyser ofte som den materielle kurer i munnstykket i samme takt som det gjør på hellen.

•Twist ventiler på komponenten tankene lukket når du er ferdig dekker skive, og deretter rense munnstykket av rødme det med et løsemiddel å oppløse alle kurert skum.

•Tillat skum under hellen i 1 time for rask kur skum, ellers, vent produsenten anbefalte periode.