Slik hell kjellervegger

October 23

Når helle kjellervegger, er det noen ting du bør vite om verktøy, materialer og teknikker er nødvendig for en vellykket prosjekt. Unnlatelse av å følge avgjørende skritt i prosessen kan medføre dårlig utformede betongvegger lekke eller mislykkes under presset av strukturen som sitter på toppen. Gjort riktig, men vil din kjellervegger siste 50 til 100 år uten vedlikehold.

Verktøy og materialer

Verktøy er ikke betraktet som en del av den tekniske helle kjellervegger, men uten riktig verktøy, kjelleren veggen prosjektet kan aldri få av bakken. Du trenger en konkret vibrator for settling betongen, en sirkelsag for skjæring skjemaet materialer, drill eller skruen pistol for feste former, en 4-fots hånd nivå for utjevning og avløp skjemaene, nylon streng, en firkant og et målebånd. Hvis du ikke har disse verktøyene, kan du kjøpe eller leie dem på din lokale verktøy eller jernvarehandel.

Du trenger 3/4-tommers kryssfiner, 2-ganger-4 trelast, 3-tommers treskruer, spray smøremiddel og betong. Dette er de grunnleggende materialene for forming og helle din kjellervegger.

Teknikker

Danne kjelleren veggene kryssfiner og 2-ganger-4 trelast. Hell bunnteksten først, og trykk en 2-ganger-4 ned i våt betong for bunnteksten. 2-ganger-4 skal være midt i sentrum av betong bunnteksten. 2-ganger-4 fjernes etter at betongen tørker og før du danner veggene for kjelleren. 2-ganger-4 vil danne en nøkkel som vil hjelpe Lås av kjelleren på bunnteksten. Kontroller at du har vertikal rebar hver 4 fot i bunnteksten. Rebar hjelper også knytte kjelleren veggen i bunnteksten. Etter bunnteksten har tørket, danne veggene med 3/4-tommen plywood. Klipp 2-ganger-4 trelast spenne kryssfiner, som omfatter å bygge en ramme for støtte og krysse oppkvikkende av nærliggende smuss. Når du har fullført skjemaene for kjelleren veggen, vil de ligner en tre innrammet vegg som er 8 inches bredt og 4 til 8 fot høy. Kontroller at veggen er godt avstivet før du begynner å støpe. Hvis rebar som strekker seg fra bunnteksten ikke er lenge nok, kan du legge mer rebar til slutten ved å binde på flere rebar med slips wire. Din rebar skulle utvide til toppen av kjelleren veggen, men ikke over. Spray smørejolje på innsiden av skjemaene slik at skjemaene henger til betongen. Hell betongen sakte i dannet veggene, og bruk en konkret vibrator for å vibrere betongen. Vibratoren vil fjerne luft fra betongen og hindre alle tomrom dannes. At betongen angi for 24 til 48 timer før du fjerner skjemaene.