Slik gjenoppretter glans til kjedelig Wood er fullført

January 30

Selv med forsiktig og vanlige omsorg mister farget møbler sin glans over tid. Når finishen på dine møbler blir kjedelig, kan det hende at kommersielle møbler polerer ikke selv gjenopprette den til samme nivå av glans. Heldigvis, det er en enkel oppskrift på en løsning som kan effektivt lade din utførelser. Sporadisk bruk av denne blandingen vil holde beste fargede brikkene ser ut som ny i en mannsalder.

Instruksjoner

•I en middels stor bolle, bland sammen like deler terpentin, sitron olje og hvit eddik. Terpentin finnes på eventuelle jernvarehandel. Sitron olje kan bli funnet i jernvarehandlere, møbler butikker og mange dagligvareforretninger. Og hvit eddik er tilgjengelig på dagligvarer og narkotika butikker. Du kan bestemme det totale beløpet du vil blande basert på størrelsen av møbler du ønsker å behandle. Rør løsningen med en skje når du har kombinert ingrediensene.

•DIP en svamp inn løsningen, klem ut overflødig og Påfør et lag til en liten del i beiset tre. Gni løsningen i grundig, fokuserer på et bestemt område. Etter ca 30 sekunder av masserer løsningen i finish, bruk en myk klut å tørke og buff området tørr.

•Continue rengjøring farget overflater ett lite område om gangen. Kontroller at du veksle mellom å bruke løsningen og tørke den. ikke tillate løsningen på dammen og tørt, at det vil skape flekker.

•Når du har behandlet og tørket det hele stykket, kan du bruke et lag med møbler polsk hvis du ønsker. Følg bestemte instruksjonene på kan polsk du bruker. Den innledende behandlingen vil bringe nesten hver stykke beiset tre til en strålende glans, men det også kan du få enda større resultatene dine kommersielle polish.

Tips og advarsler

  • Denne blandingen vil holde alle gamle tre finish sterk, men en matt finish er også en praktisk mulighet til å gjøre en endring. Hvis du ikke er gal om fargen, bør du ta denne gangen å kle finish bort og bruke en ny av ulike.
  • Sitron olje vil skille fra terpentin og eddik om igjen for å sitte. Som du søke løsningen, gi den en røre hver gang en stund å holde det godt blandet.