Slik gjenoppretter falmede Vinyl Molding

February 16

Vinyl molding kommer i flere farger og stiler, inkludert stiler designet for å ligne naturtre. Fordelen med å bruke vinyl molding snarere enn ekte tre molding er den vinyl krever lite vedlikehold. Innen få år, skjønt, vil du begynne bemerker det vinyl tar på en snusket eller matt utseende. Dette skjer som støv, pollen, støv og andre bygge opp på overflaten av molding. Rengjøring og maling vinyl molding gjenoppretter falmede flekker og gir vinyl et nytt utseende.

Instruksjoner

•Squeeze nok dish såpe i plast bøtte at den strøk bunnen. Fyll bøtte med varmt vann og bland med hendene, til vannet blir en sudsy blanding. Hell blandingen i av du høytrykksvaskeren.

•Direkte høytrykksvaskeren vinyl molding og sjøsprøyt langs toppen. Skrubbe overflaten av vinyl med nylon scrub pensel å dislodge fanget skitt eller støv. Legg mer såpe blandingen for vinyl molding som trengs og fortsette skrubbing.

•Tørk vinyl molding ned med en gammel håndkle. Skyll molding med frisk vann, påføres med en hageslange eller høytrykksvaskeren. Tørr molding med gamle fille eller myk klut.

•Fyll en liten mengde hus maling på et maling-brett. Dyppe pensel i skuffen og overføre maling på molding. Bruke en aften belegging av maling på molding og la det tørke. Bruke en andre strøk maling hvis du foretrekker en mørkere.

•Apply et lag med klart fugemasse til vinyl molding, bruke enten en pensel eller optisk for en spray fugemasse. La tetningsmasse tørke, deretter tørk av overflødig støv fra overflaten av molding. Tetningsmasse beskytter maling og holder den fra peeling av molding.

Tips og advarsler

  • Hvis du hopper over legge en fugemasse, starter malingen peeling fra vinyl, vanligvis innen noen få år.