Slik gjenoppretter du vasker

June 2

Slik gjenoppretter du vasker

Når kjøkkenvasken blir opphevet, kan riper eller flekker, gjenopprette den hjelpe til å bringe tilbake sin opprinnelige skjønnhet. Fordi gjenopprette kjøkkenvasken kan forbedre utseendet på kjøkkenet, kan det legge verdien til hjemmet ditt uten å måtte kjøpe en helt ny vask. Nødvendige skritt for å få kjøkkenet ditt synke ser ut som ny er raskt og enkelt krever bare noen få minutter av din tid.

Instruksjoner

•Ikke gummihansker og en langermet skjorte, som vil beskytte deg mot sterke kjemikalier som du gjenopprette kjøkkenet synke. Også bære en maske for å unngå innånding av røyk, og åpne vinduer i området i kjøkkenet slik at luften kan sirkulere.

•Fyll flytende parabolen-vask oppvaskmiddel på en fuktig klut, svamp eller klut. Tørke ned kjøkkenvasken.

•Mix en del vann med en del blekemiddel. Hell blandingen blekemiddel på flekker fra kaffe, frukt drikke og mat, og la bleke sitte på disse stedene i noen minutter. Skyll blekemiddel grundig fra overflaten på kjøkkenet ditt synke. Tørk området med vann og mild kjøkken renere, og tømme området igjen med rent vann. Tørr området med et håndkle.

•Soak et papir håndkle i hvit eddik, og plassere den på hardt vann mineralforekomster i 30 minutter når gjenopprette en rustfritt stål eller granitt synke. Fjerne tørkepapir, skyll området helt med vann og tørk den.

•Tørk en slipende pad og skure pulver på kjøkkenet synke bare hvis du arbeider med en vask med en matt overflate, for eksempel en som er akryl. Flytt puten i en sirkulær bevegelse over hele vasken gjenopprette finish.

•Buff hele overflaten av kjøkkenet synke med en nylon pute hvis du brukte en slipende pad og skure pulver på den.

Også hvis du gjenoppretter en messing vask, bruke messing polsk på overflaten av kjøkkenvasken, som vil bidra til å gjenopprette sin glans og fjerne anløpe. I tillegg bruke en myk bilvoks eller for å hjelpe vasken opprettholde utseendet restaurert. Følg instruksjonene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk et slipende rengjøringsmiddel på en høy-glans/semi-glans vask eller en emaljert metall, porselen, rustfritt stål eller granitt vasken. La en profesjonell til å gjenopprette en skinnende vask hvis det blir ripete.
  • Ikke bland blekemiddel noen andre rengjøring kjemikalier som dette kan frigi giftige gasser.