Slik forhindrer bakterievekst

March 26

Bakterier er små mikroorganismer som vanligvis finnes i jord, vann og levende arter. Bakterier kommer i mange former, og kan være nyttig for et miljø. Men kan visse typer bakterier føre til sykdommer som blir en trussel mot den menneskelige kroppen og kan skape kaos i miljøet. Bakterievekst kan forebygges ved å ta de riktige trinnene til å fullstendig rense ting som kan ha vært utsatt for bakterier og ved å skape miljøer der bakterier kan vokse og trives.

Instruksjoner

•Bacteria kan reprodusere og trives i fuktige miljøer, så hold mellomrom uten fuktighet. Etter rengjøring klær, overflater og møbeltrekk, tørkes grundig med passende tørking enheter.

•Rengjør overflater, mellomrom og klær med riktig rengjøringsmidler med antibakterielle desinfeksjonsmidler. Til tider, kan vanlige rengjøringsmidler spre bakterier partikler under vask, ikke ødelegge dem. Antibakterielle desinfeksjonsmidler drepe bakterievekst, redusere spredningen av bakterier og sykdom.

•Bruk antibakterielle spray og kremer umiddelbart på kutt og blåmerker for å drepe skadelige bakterier som kan føre til sykdommer.

•Properly lagre og forberede mat å forhindre bacteria fra danner. Frosset kjøtt må spesielt kokt og forberedt før spise å eliminere bakterier, som kan føre til salmonella eller E. coli forgiftning. Stek alle kjøtt på trygg temperatur til å drepe bakteriene. Gjennomsnittlig må kylling kokes til en indre temperatur på 180 grader Fahrenheit. Andre kjøtt som biff skal kokes til en indre temperatur på minst 140 grader Fahrenheit.

•Aldri blanding kokeutstyr med andre matvarer som har vært utsatt for rå kjøtt, fordi de kan videreformidle bakterier. Rengjør matlaging plass og alt kjøkkenutstyr utsatt for bakterier med en antibakteriell såpe og desinfiserende kluter eller sjøsprøyt.

•Practice renslighet og sanitær på hender og kropp. Riktig sanitærforhold er avgjørende for å redusere spredningen av bakterier og, igjen, sykdom. Vask hendene, inkludert under fingernails hvor bakterier og bakterier havn, med en Flytende desinfiserende såpe i minst 3 minutter. Vask hendene når forberede mat (før og etter), hoste og Nysing, berøre høy trafikk eller offentlig område elementer, behandling av sår og åpne sår, jobber med kroppsvæsker, og kommer i kontakt med sykdommer.