Slik flom bevis huset

April 29

Slik flom bevis huset

Flom er vanlig i mange områder av USA og forårsaker en stor mengde skade hjem. Flom ofte kommer i gjennom kjelleren og stiger opp i huset. Dårlig flom kan skade elektriske og strukturelle hjemmet, som i noen tilfeller kan være umulig å reparere. Det finnes måter å holde flom vann ut av hjemmet og hindre katastrofal flom. Løsningene er billig og kan gjøres uten hjelp av en profesjonell.

Instruksjoner

•Fyll sandsekker halvfull med sand. Gravingen i hjemmet som er en sandsekk dyp og to sandsekker bredt. Plasser sandsekker i grøften. Gjøre basen tre ganger så stor som topp. Ønsker du en 2-fot-høy mur, gjør base 6 fot bred. Lå det første laget parallelt med vannstrømmen, andre lag vinkelrette, så neste lag parallell, alternerende mellom to som du bygger veggen. Sett bag sandsekker slik at veggen ser ut som en pyramide. Tamp hele sandsekk veggen ned med en hånd sabotasje for å pakke den stramme.

•Utvid hvor innbindingsmargene til 10 fot fra huset. Skyv nye rennesteinen brikker i eksisterende rennesteinen å utvide dem.

•Grade tunet ved å legge mer jord på grunnlag av hjemmet. Karakteren gården slik at det er en 1 prosent skråning fører fra hjem grunnlaget. Legge til 1 tomme av skråningen per hver 5 fot av torv.

•Fjern planter fra rundt huset fundamentet. Planter samle vann og holde det ut fra hjemmet.

•Dig en V-formet grøft rundt huset fundamentet. Grave grøften slik at det fører til hjemmefra. Line bunnen av grøften med plast. Lå en perforert pipe på bunnen av hullet og dekke det med grus, så grøften fylles nesten til toppen. Dekk alvor med jord. Vann vil sive inn i grøften og bevege fjerne fra hjemmet.

•Clear ut alle avløp rundt tunet regelmessig for å forhindre blokkeringer som kan hindre drenering av vann. Sjekk avløp etter vinteren og høsten før vinteren.

•Kontroller av kjelleren for noen sprekker og forsegle dem for å hindre at vannet kommer inn. Kontroller selene rundt kjeller vinduer til forfallet og skrape gamle caulk å bruke en sparkel hvis. Installere nye caulk bruker en fuger pistol.