Slik fjerner tre innerdør rammer

February 7

Flere remodeling prosjekter krever at du må fjerne tre innerdør bilder. Målet kan være å erstatte døren med en ny pre hang dør eller lukke av åpningen som del av en vegg. Det første trinnet for noen av disse prosjektene er å fjerne eksisterende dør og dørkarmen. Prosjektet krever grunnleggende snekring verktøy og ferdigheter. De fleste gjør-det-yourselfers kan fjerne en indre tre dørkarmen i et par timer.

Instruksjoner

•La hengselet pinnene til utgivelsen døren fra rammen. Sannsynligvis må du slå nederst hver hengsel pin hode med en skrutrekker og hammer for å fjerne den. Når pinnene er fjernet, trekke døren fra hengslene og flytte den ut av veien.

•Enkel døren trimme bort fra veggen med en flat Lirk bar. Arbeide nøye hvis trim eller vegg styret vil bli gjenbrukt i final-prosjektet. Trekk ut alle finish negler som er igjen med en hammer.

•Sett den flate Lirk bar mellom veggen studs og dørkarmen hullene ved fjerning av trim. Trekk forsiktig tre dørkarmen fra stenderne. Trekk ut alle negler som er igjen i stenderne med en hammer.