Slik fjerner olje fra tre

December 22

Slik fjerner olje fra tre

Tre skaper en rustikk og naturlig utseende i et hjem, og så brukes vanligvis for gulv, møbler, molding og andre programmer. De fleste av disse tre produktene er ferdig med en beskyttende lakk for å beskytte mot flekker. Alle tre beskyttelse i verden kan imidlertid hindre søl oppstår. For å rydde opp olje fra tre produkter, handle raskt og bruke de riktige verktøyene til å fjerne olje uten å skade tre.

Instruksjoner

•Blot opp sølt olje som raskt som mulig ved hjelp av ren filler eller papir håndklær. Ikke gni, som dette fungerer oljen til alle ubeskyttede området av tre. Bare plasser håndklær eller filler over flekken og la den absorbere oljen; bytte filler og håndklær som er nødvendig før du har strøket opp så mye som mulig.

•Mix varmtvann med flytende oppvaskvann såpe før det danner såpeskum. Nyt en fille i såpevann og vri den ut slik at det er fuktig, men ikke gjennomvåt. Gni med korn av skogen for å fjerne olje som har begynt å synke inn.

•Bruk beskyttende hansker når du arbeider med kjemiske rengjøringsmidler. Fukt en ren klut i mineral ånder, et løsemiddel renere. Fille skal være fuktig, men ikke dryppende; overskytende vann eller renere kan suge i skogen, forårsaker ytterligere flekker. Gni på flekken til olje begynner å forsvinne. Tillate rengjøringsmiddel tørke helt.

•Kontroller stained området. Gjenta gni med mineral ånder til flekken er borte helt. Hvis mineral åndene ikke synes å ha en effekt på olje flekken, Fortsett til neste trinn.

•Mix 1 kopp kokt linfrø olje, 1 kopp terpentin og 1/3 kopp hvit eddik i en bolle. Fukt en klut i denne nye rensemiddel og gnir det på flekken. La blandingen til å sitte på flekken i fem minutter og deretter gni med korn å fjerne all overflødig. Gjenta etter behov til flekken er borte.

Tips og advarsler

  • Det er umulig å fjerne olje flekker av uferdige tre. Fullføre alle tre produkter umiddelbart, eller være forberedt på å male eller beis tre en annen farge for å skjule olje merker.
  • Terpentin og mineral ånder er både lettantennelige. De begge produserer også sterk røyk, så ventilere arbeidsområdet for å unngå puste dem i.