Slik fjerner mugg lukt av Lær

July 16

Slik fjerner mugg lukt av Lær

Skinn er vanligvis verdifull for sine eiere, som mange ganger måtte spare opp penger for å kjøpe slik luksus. Dessverre, noen ganger en muggen eller mugg lukt starter oser ut av sin vakre skinn skjule. En mugg lukt betyr at det er mold i din møbler, veske, sko, eller hva skinn objektet er i din besittelse. Så så snart lukten er lagt merke til, bør du ta vare på problemet umiddelbart. Hvis ikke, mold vil bare bli verre og sjansene for lagring skinn varen blir slimmer og slimmer med tid.

Instruksjoner

•Know din skinn. Det er viktig hvis du vet hvis din skinn behandlet eller naturlig. Behandlet skinn blir enklere å rengjøre den kan håndtere væsker langt bedre enn naturlig skinn, som flekker og småblødninger kan skje lett. Å vite om din skinn behandles eller ikke ville hjelpe du avgjøre hva slags renset du bør kjøpe.

•Purchase skinn-rengjøring produkter. Mugg er det best hvis du strengt overholder produsentens retninger eller kjøper et produkt spesielt utviklet for din type Lær. Lær Master Mold Killer og Em rene, begge er spesialdesignet enzym rengjøringsmidler å drepe muggsoppsporer i skinnmøbler er eksempler for skinnmøbler. Hvis du vil bruke, bør du følge retningslinjene fra produsenten. Vanligvis du rengjør overflaten først med en spray og klut og spray deretter mer tid til å sitte over natten.

•Bruk hvit eddik eller isopropyl alkohol på behandlet skinn. Du er stepping fra produsenten anbefalinger så teste på et iøynefallende sted først være sikker på at det ikke skade skinn. La det tørke før du tar den endelige avgjørelsen. Bruker like deler av eddik eller isopropyl alkohol (ikke begge) og vann, og dyppe en myk klut i den og vri den ut. Gni fille hele skinn og la den sitte over natten. Følge opp med en Lær renere og balsam for din spesifikke skinn.

•Hire en profesjonell renere eller kaste den ut. Hvis du ikke kan kvitte seg med mugg lukt eller lukten returnerer, betyr det er fortsatt mold. Du ønsker ikke å risikere helsen din ved at du fortsatt og fortsetter å vokse og slipper sin giftstoffer i luften du puster.