Slik fjerner gulv voks

August 1

Slik fjerner gulv voks

Voksing gulvet gir det jevn glans og beskytter gulvet mot væske. Naturlig tregulv nytte et sporadisk strøk av gulv voks, men du kan også voks linoleum å legge gnisten og glans. Gulv voks ingredienser varierer fra produkt, men noen kan inneholde herdere, for eksempel bivoks, som kan bygge opp på gulvet etter noen programmer, overlapping støv og skitt mellom strøk. Hvis vokset gulvet ikke skinne slik det gjorde før, kan du fjerne gamle opphoping før du bruker fersk voks.

Stripping produkter

Bruke en kommersiell voks stripping løsning er det beste alternativet. Bare bruke en stripper laget for hvilken etasje du har. Et produkt som strimler voks fra linoleum kan inneholde ammoniakk, som kan skade tregulv. Du vil utvanne en kommersiell stripping løsning med vann som anvist på beholderen. For en linoleum eller flis gulv antyder "Forbruker rapporter: hvordan å rent praktisk talt noe" 1/2 kopp pulverisert gulv renere og 2 kopper ammoniakk i en gallon av kaldt vann for å lage en billig stripping løsning.

Verktøy og rekvisita

En svamp mopp med håndtak lagrer din tilbake når søker stripping løsningen, men du fortsatt trenger for å komme og skitne å skrape bort fastsittende biter av voks og gunk fra rundt kanten på gulvet, så får dempning noen av kneet pads. Du trenger et par plast bøtter, en til å holde stripping løsningen og den andre til å holde rene skylle. Ta noen ren absorberende filler, og Finn en plast sparkel og en stiv nylon scrubber før du begynner.

Fremheve din ermer

Stripe gulvet del for del. En 3-fots kvadrat området er om høyre. Jevnt løsningen med en svamp mopp, og la den stå på i noen minutter. Du kan se overflaten av voksen slå hvitt eller ugjennomsiktig som stripping løsningen gjør det. Skrap kantene på gulvet med en plast sparkel fjerne akkumulert voks buildup. Skrubbe myknet voks av resten av gulvet med en nylon skrubbing pad. Hvis voksen ikke kommer lett, vente noen minutter og prøv på nytt. Bruk en absorberende fille, dempet i rent vann bøtte, for å tørke bort gunky rester. Skyll ut fille og rewipe etter behov.

Betraktninger

Ikke hell stripping løsningen på gulvet. Hvis det renner ned i sprekker, kan det føre subfloor å svelle. På et tregulv, bruker du bare en stripper godkjent for bruk på tre. For best resultat, før rewaxing, la gulvet tørke og tørke det ned med en tack klut for å fjerne alle spor av støv. Bruk et gulv voks laget spesielt for din type gulv.