Slik fjerner en Ink Stain fra mikrofiber

September 30

Slik fjerner en Ink Stain fra mikrofiber

Mikrofiber er en høy kvalitet, slitesterkt stoff som vanligvis brukes som møbler møbeltrekk. Som med andre høy trafikk område i hjemmet, er møbler utsatt for søl og ulykker som ender opp forlate en flekk på overflaten. Håndskrift er et typisk problem, som en penn brekke eller slippes på mikrofiber overflaten, forlate en mørk flekk som er tilsynelatende umulig å fjerne. For å kvitte seg med flekken, bare bruke noen elementer som er mest sannsynlig allerede i ditt hjem.

Instruksjoner

•Blot frisk ink flekker med papirhåndklær, med en frisk området håndkle med hver blot. Gjenta til papirhåndkle kommer opp klar av blekk.

•Moisten en fersk papirhåndkle med rubbing alkohol. Blot på flekken og fortsette blotting frisk områder håndkle. I de fleste tilfeller fjernes flekken helt med denne fremgangsmåten.

•Mix et lim av bakervarer brus og rensevæske, til du har en tykk peanøttsmør konsistens. Spre lim på flekken og la sitte til tørr.

•Vacuum området for å samle tørket lime, deretter blot med en fuktig papirhåndkle å fjerne eventuelle gjenværende rester. Gjenta etter behov til hele flekken er fjernet.