Slik feilsøker du trådløse oppkjørselen alarmer

December 20

Et trådløst driveway alarm er beregnet på lyden av når en bil ruller forbi en sensor på oppkjørselen. En falsk alarm er ikke bare irriterende, kan det forårsake hus å ignorere alarmen når det går ut til tross for den faktiske tilstedeværelsen av en bil n oppkjørselen. Du kan feilsøke grunnene hvorfor et trådløst driveway alarm fungerer uberegnelig eller ikke i det hele tatt. Noen husholdning forsyninger vil være til hjelp her, men ingen elektriske ferdigheter kreves.

Instruksjoner

•Kontroller oppkjørselen grener og annet rusk som er stor nok å reise sensoren ligger i den ene siden av oppkjørselen. Fjern slike forstyrrelser fra oppkjørselen. Feie innkjørselen rengjøring av smuss og andre forurensninger som kan plukkes opp av vinden og blåst mot sensoren - bruk en sopelime til dette.

•Åpne kontrollpanelet lokket på siden av trådløst driveway alarm mottakeren enhet. Hvis skruene som holder lokket stengt, fjerne skruene først bruker en Phillips-skrutrekker eller en Torx skrutrekker--av skruer avhengig av produsenten. Justere "sensitivitet" knotten i kontrollpanelet rommet til en lavere innstilling for å redusere følsomheten til trådløst driveway alarm respons - hvis det finnes to svitsjer for dette formålet, slå "Motion" følsomhet til "Av" posisjon, etterfulgt av å "Avstand" slå av også til "Off". Lukk kontrollpanelet lokket og koble skruene.

•Løsne festeskruene på bunnen av den trådløse oppkjørselen alarm senderen unit – en Phillips-skrutrekker eller en Torx skrutrekker brukes, avhengig av typen skruer produsenten er installert.

Vinkel stangen som sender enheten legges slik at frontmonterte infrarød kuppelen peker i en 45 graders vinkel mot mottakeren enhet, i stedet for rett på. Stram festeskruene på basen. Mer ekstreme vinkelen vil ikke interferens fra høyere plassert objekter som krysser oppkjørselen.