Slik feilsøker du Sage blader med brune flekker

June 2

Det finnes mange varianter av salvie, fra dekorativ vismann kalt Salvia til den mer tradisjonelle sage, bladene som brukes som en urt i matlagingen. Salvie planter er vanligvis hardfør planter som vokser godt med litt omsorg, men de kan forringes raskt når neglisjert. Brune flekker på bladene av vismannen anlegget kan være en indikasjon på flere ulike problemer. Feilsøking anlegget til å fastslå problemet er det første trinnet i å løse den.

Instruksjoner

•Examine anlegget å se hvis brune flekker bare på enkelte blader. Dette er en indikasjon på råte eller mild. Bruk beskjæringssakser for å klippe av deler av anlegget som er forurenset. Kaste forurenset delene i papirkurven, ikke kompost haug, som vil forurense bakken.

•Apply sopp spray til blader og stilk av vismannen anlegget å eliminere eventuelle gjenværende mold eller mugg sporer. Hvis sage er brukt som en urt i matlagingen, spray det med kanel olje i stedet for en soppdreper spray. Kanel olje er tilgjengelig på de fleste naturlige matbutikker.

•Kontroller jorda for tilstrekkelig fuktighet. Brune flekker og gule bladene er ofte en indikasjon på over vanning eller under vanning en plante. Hvis jorden er våt å ta, stoppe vanning av vismannen anlegget til den første tommen av jorden er tørr. Hvis jorden er å trekke fra siden av anlegget potten eller anlegget er wilting i bakken, må det ekstra vann. Salvie planter bør være vannet bare når toppen av jord tørker ut.

•Kontroller å sikre at det mottar den riktig soling. Salvie planter trenger en hel dag med sollys hver dag for å blomstre. Mangelen på sollys kan forårsake bladene å utvikle brune områder. Hvis salvie plantene er innendørs, flytte dem til en plassering som mottar mer sollys. Du kan også plassere salvie planter under en innendørs voksen light.