Slik feilsøker du heve sort bringebær

October 2

Det finnes en rekke black bringebær, inkludert juvel, Blackhawk, Bristol og Cumberland. Black bringebær er svært mørk rød på farge og kan vokse i mange høyder, inkludert høyereliggende, og de har en tendens til å like full sol og ikke-alkalisk jord. Mens bringebær er ganske hardføre totale, kan voksende ha sine problemer. Feilsøke problemer med sort bringebær kan hjelpe løse disse problemene og øke samlede produksjon og suksess av planter.

Instruksjoner

•Purchase av black bringebær på en barnehage hvis det er problemer med virus og plantene var transplantert eller vill natur. Mange barnehager selger planter som er sertifisert virusfrie, som vil bidra sterkt i å redusere spredningen av mulig skadelig eller dødelig virus.

•Provide vindbeskyttelse eller plante av bringebær på en høy, skrå stedet hvis av bringebær ikke er overleve i kalde temperaturer. Dette forårsakes ofte av vinden som kaldt og plantene krever beskyttelse og ly fra vinden best resultat.

•Et og gjødsle jorda hvis plantene har lav produksjon. Holde andre planter minst 300 fot fra black bringebær avlingen å redusere overføringen av sykdommer, og plant ikke bringebær i områder hvor en bramble avling for eksempel tomater eller auberginer funnet tidligere.

•Weed området ofte hvis av bringebær lav produksjon, og dekker bakken med svart plast gressmalingsklaffen. Plassere plast mulch i faller eller tidlig på våren vil redusere ugress og kan fjernet etter cirka to måneder for jord.

•Apply gjødsel med like deler nitrogen, fosfor og potash hvis av bringebær ikke er trives. Bruk ca £ 1 av gjødsel for hver 35 fot lineær rad.

•Skjære de øverste 2 inches av bringebær canes på forsommeren å oppmuntre forgrening hvis det er ingen ny vekst eller frukt formasjon. Klippe sidegreiner til 6 inches og redusere til tre eller fire canes.