Slik feilsøker du et basseng vakuum

September 5

Bassenget støvsuging kan være frustrerende til tider fordi pumpen kan miste press vakuum, forhindrer den fra gi rett sugeeffekten fra pumpen til vakuum. Andre problemer med vakuum kan variere fra noe så enkelt som en slange til en mer alvorlige problemet forbundet med filteret 's motor. Støvsuging et basseng, må du koble en slange til bassenget er skimmer og bruke filteret som en pumpe, som suger opp smuss fra bunnen av bassenget når du bruker et vakuum hode.

Instruksjoner

•Koble vakuum som du rutinemessig gjør og bruk vakuum og pumpe. Hvis vakuum er ikke suge opp smuss, men heller bare skyve den rundt, må du kontrollere noen ting. Koble slangen og inspisere det for alvorlig sprekker og riper. Kontroller hvis noe sitter fast i slangen kroppen selv. Hvis slangene er i god stand, koble hver ende av slangen skimmer og vakuum hodet, henholdsvis.

•Shut av filteret og pumpe håndtaket, som ligger utenfor bassenget på toppen av filteret. Lavt trykk kan være årsaken til vakuum ikke fungerer. Pumpe håndtaket opp og ned fem ganger. Vakuum fortsatt koblet til skimmer, slå på filteret. Dette bør tillate presset til å hoppe starte vakuum. Hvis vakuum ikke føles som om det suge på bunnen, gi den et par minutter. Avhengig av lengden på slangen du bruker, kan det ta filteret noen minutter for å sirkulere nok press gjennom hele lengden av slangen for den å arbeide riktig.

•Tøm pumpens skimmer kurv. Slå av filteret og åpne liten pumpe kurven ligger ved bassenget filteret. Tømme kurven---det kan ha en rekke store vrakrester som blokkerer filteret sirkulere riktig, som vil redusere.

•Backwash filteret også før du prøver å støvsuge igjen. Hvis jorden inne filteret, som samler skitt og rusk, er veldig skitten, kan den tette filteret og redusere trykket også. Filteret trykket er det som gir vakuum makt til å suge opp smuss fra bassenget bunnen. Filteret av, slå utgivelsen ventilen nederst på pumpen. La skitne jorden spyle fra filteret, og slå utgivelsen ventilen av når vannet går klart. Kort trekk bassenget vakuum vedlegget skimmer. Pumpe filter håndtaket tre ganger, slå på filteret og legge en quart av jorden gjennom beholderen. Koble vakuum og prøv igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av forslagene feilsøker vellykket vakuum, kan problemet ligge i pumpens motor. En dårlig pumpe kan ikke klarer å gi riktig mengde sugeeffekten til filteret og vil kontinuerlig føre til dårlig bassenget press. Konsultere en pool profesjonell Hvis dette viser seg for å være tilfelle.