Slik feilsøker du et basseng vakuum som ikke synke

April 2

Slik feilsøker du et basseng vakuum som ikke synke

Svømmebasseng krever konstant vedlikehold og omsorg. Uten skikkelig vacuuming og rengjøring, blir basseng vann skitne og uegnet for svømmere. Bassenget støvsugere består av et vakuum hode festet til en stang og slangen. Bassenget vacuums kan du rengjøre bunnen og sidene av bassenget gjennom sugekraft; skittent vann og rusk trekkes gjennom vakuum i bassenget er filtersystem. En primær tegn på bassenget vakuum svikt er vakuum flytende nær overflaten av bassenget etter grunningen.

Instruksjoner

Feilsøke vakuum slangen

•Kontroller vakuum slange for hindringer. Koble vakuum slangen fra vakuum hodet og Polen. Lå sugeslange på bakken og sette inn en vannslange i ene enden. Slå på vannslangen og sjekk den åpne enden av vakuum slangen for spennende rusk. Hvis vannet ikke strømmer ut gjennom den åpne enden av slangen er det en blokkering i slangen.

•Fjern blokkering fra vakuum slangen. Inn vannslangen så langt vakuum slangen som mulig. Fjerne rusk tilstopping vakuum slangen og skyv den ut av den åpne enden av slangen. Hvis rusk ikke vil gi måte benytte et vanskelig element som et kosteskaft å fjerne rusk.

•Se om en sving i vakuum slangen. Spredt ut vakuum slange på bakken og kjøre det gjennom hendene. Se etter Bend eller bretter i slangen. Rett opp slangen i flekker som svinger og lå slangen i sollys. Sollys vil "reset" minnet om slangen og fjern svinger og kaster. En alvorlig fold i slangen er ikke repairable og du må kjøpe en ny slange.

•Kontroller for punkteringer eller kutt i slangen. Kjøre vann gjennom vakuum slangen og inspisere utsiden for lekkasjer. Store punkteringer kan alvorlig hemme presset som trengs for vakuum til funksjon og kan midlertidig løst med duct tape.

Feilsøke vakuum hodet

•Kontroller vakuum hodet for sprekker. Undersøke brystvorten der slangen festes til vakuum hodet for sprekker. Større enn hårfestet sprekker føre til press tap og vakuum mislykkes. Duct tape kan bøte sprekker, men kjøper en ny vakuum leder anbefales.

•Kontroller undersiden av vakuum hodet for blokkering. Kjøre vann gjennom åpningen på undersiden av vakuum hodet for å sikre at ingen vrakrester blokkerer flyt.

•Kontroller vakuum hodet og slangen for riktig passform. Fest den ene enden av vakuum slangen fast til brystvorten vakuum hodet. Kontroller styrken på tilkoblingen. Sugeslange og hodet skal passe sammen tett å danne en sel og har gi.