Slik feilsøker du en varmepumpe som krisen varme bor

August 29

Som navnet antyder, er funksjonen beredskap varme i varmepumper for krisesituasjoner når klima falle godt under 35 grader Fahrenheit eller frysing avhengig. Det er en ekstra varmekilde også kjent som "andre-etappe" eller "backup oppvarming." Hvis din beredskap varme ikke slå, feilsøking og inspisere vanlige problemer som feil termostat innstillinger og fryse-ups kan forbedre din varmepumpens ytelse.

Instruksjoner

•Kontroller rødt indikatoren på varmepumpe. Denne indikatoren lar deg vite at enheten er i beredskap modus.

•Vri termostat fra beredskap varme normale varme. Hvis nødsituasjon varmen ikke er fortsatt å slå av, justere og velger en temperaturinnstilling som er minst fem grader høyere enn romtemperatur vises på termostat.

•Kontroller din varmepumpe for frysing hvis nødsituasjon varmen kjører fortsatt. Emergency varmen kan aktivere hvis enheten er frosset. Sjekk for vann under enheten. Inspisere coil skapet. Hvis det er kaldt, frosset enheten sannsynligvis. Hvis mindre enn en kvart tommen av snø, la dine avrimingssyklus å smelte isen. Hvis du ser mer enn en kvart tommen av snø, slå av varmepumpe for et par timer å se hvis det vil frigi. Kontakt en kvalifisert apparatet tekniker hvis det ikke frigi.

•Kontroller innstillingen settpunkt temperatur på termostat hvis nødsituasjon varmen kjører fortsatt fordi enheten prøver kanskje å nå temperatur innfatningene det ikke er for å nå. Trykk på "Reset"-knappen på termostat gjenopprette standardinnstillingene. Hvis termostat ikke har en tilbakestillingsknapp, deaktivere termostat for noen timer.

•Locate effektbrytere i elektriske panelet ved siden av varmepumpe. Slår varmepumpens kretsbrytere og deretter aktivere dem på tilbakestille dem.

•Contact en kvalifisert tekniker HVAC hvis din varmepumpens beredskap varme ikke vil slå av.