Slik feilsøker du en av 33501

May 30

Mopping tilsvarer støvsuges Roomba, Irobot's av funksjoner kjemiske og vanntanker for vask tregulv. AI (kunstig intelligens) drevet av er utformet for å manøvrere rundt hindringer og kan programmeres til å bo i visse områder. Men selv med den av beskyttelsestiltak, enheten kan fortsatt støter på problemer, og hvis du får problemer med din av 33501, det er noen ting du kan gjøre for å finne og utbedre problemet.

Instruksjoner

•Hvis "Sjekk Brush" lyset kommer på, sjekk det av pensel. Trykk filteret utløserknapp, ligger på høyre side av Scoob, å kaste ut filter-og-børste kombinasjonen fra høyre side av av. Fjern eventuelle hindringer fra penselen, i filteret, og skyv filteret tilbake på sporet på høyre side av av.

•Prime den av løsning valve, hvis "Sjekk Tank"-lampen lyser. Løft den av lokket og plasser den smale enden av inkludert sugekraft pære over løsning ventilen. Klem sugekraft pære noen ganger å prime løsning ventilen og deretter erstatte det av lokket.

•Hvis "Jeg stakk" lyset kommer på, fjerne av hjulene av utenlandsk materiale og Plasser enheten på et jevnt underlag - Følg denne fremgangsmåten hvis din av piper én gang, to ganger eller fem ganger. Hvis av piper tre ganger med "Jeg stakk" lys på, kontroller enhetens støtfanger har et komplett utvalg av bevegelse. Rengjør enhetens klippe sensorer hvis det piper fire ganger.

•Tillat din Scoob å kjøle seg ned, hvis enheten piper fem ganger og "Jeg stakk" lyset ikke er opplyst. Hvis det piper mellom ett og fire ganger med "Jeg stakk" lyset av, så en av din av kritiske komponenter har lidd en kritisk feil og må repareres av en Roomba tekniker.

•Hvis av "Sjekk Tank" lys er tent, åpne din av lokket og tørk eventuelle fremmedlegemer fra enhetens løsning valve. Hvis det er ingen vann i den av rent vanntank og skitne vanntanken er full, skyll enhetens ren vanntanken. Kontroller også at batteriet og filteret er riktig satt inn i enheten.