Slik fastslår hvor mye taktekking jeg trenger

March 29

Slik fastslår hvor mye taktekking jeg trenger

Overbygg et hus på egen hånd kan hjelpe deg å spare penger. Før du kan begynne, men beregne mengden overbygg du må kjøpe for å gjøre en fullgod jobb. Sjekk alltid arbeidet ved å måle to ganger. Dette sikrer at du ikke kjøper for mye eller for lite taktekking materiale. Jo mer intrikate taket ditt er, det mer komplisert det er å måle det. Rekruttere en venn å hjelpe deg å måle for å gjøre jobben raskere og mer nøyaktig.

Instruksjoner

•Få et detaljert diagram av ditt hjem. Dette trenger ikke å være å skalere men det bør være detaljert nok til å vise hver del av din taktekking. Alternativt kan du ta et bilde av ditt hjem taktekking.

•Label hver del av taktekking A, B, C, etc. Taktekking vil bli gjort av rektangler, firkanter og trekanter; merking brikkene vil bidra til å holde orden på målene du skal ta.

•Measure dimensjoner av hver inndeling og skrive det ned på et stykke papir. Dobbeltsjekk målene ved å måle dem igjen.

•For delene rektangulære og kvadrat, måle lengden av delen av bredden til å bestemme hele torget opptakene. Skriv det tallet ned og gjenta prosessen med resten av delene kvadratiske eller rektangulære.

•For trekantet områder, multiplisere bunnen av trekanten som høyden av trekanten og dividere nummer to. Skriv ned nummeret og gjenta prosessen med resten av trekantet delene av taket.

•For uregelmessig seksjoner som taktekking over et pop-vår vindu, måler den lengste siden av rektangelet og multiplisere det med bredden. Dette vil være noen spesielle særtrekk mer enn den faktiske mengden kvadrat lengde, men det vil hjelpe imøtekomme for ødelagt eller skadet helvetesild.

•Legg hver del av taket sammen for å få det samlede kvadratmeterantallet. Ta dette tallet med når du kjøper taktekking. Giveren vil kunne fortelle deg kvadratmeter per pakke taktekking materiale. Del din totale kvadrat opptakene av kvadratmeterantallet for hver pakke og runde opp for å avgjøre hvor mye overbygg du trenger.

Tips og advarsler

  • Vanligvis bør du bruke minst fire spiker per grus. Tenk på dette når du kjøper helvetesild.