Slik fastslår hvor mye matjord oppslag på nye plenen

August 24

En av de viktigste trinnene i nytt frø eller re sodding en plen er legging riktig mengde jordsmonnet. Formålet med topsoil er å spre et lag av nærings rik jord som gir det riktige miljøet for nye gresset frø og torv. Jordsmonnet brukes til en dybde på ca tre til seks inches avhengig av karakteren av gården. Beregne mengden topsoil å kjøpe for en ny plen er ikke vanskelig så lenge du bruker nøyaktig verftet mål å begynne med.

Instruksjoner

•Bruk et målebånd måle hele lengden av verftet (i fot). Noter lengde målingen.

•Bruk et målebånd måle hele bredden av verftet (i fot). Noter bredde målingen.

•Convert dybden av topsoil til en brøkdel av 12. Matjord skal brukes på minimum dyp tre inches, selv om det kan brukes opptil seks inches dyp. For å konvertere dette til en brøkdel av 12, bare plassere tallet over 12. For eksempel en matjord dybde på tre inches vil bli konvertert til en brøkdel som følger: 3/12. Bruke en kalkulator, del 3 av 12 ankomme prosent av 0,25.

•Multiply bredden på plenen av lengden på plenen og dybden av topsoil (bredde x lengde x dybde). For eksempel hvis plenen er 120 fot med 130 fot og du vil bruke tre inches av jordsmonnet, bruker følgende beregning: 120 x 130 x 0,25 denne beregningen forteller deg hvor mange kubikkfot jordsmonnet er nødvendig for plenen.

• Siden matjord selges av gården, må du konvertere kubikkfot nummeret til kubikk verft. Dette dividere totalen kubikkfot med 27.

•Legg tre til fem ytterligere yards å det siste nummeret til kontoen for søl og du vil ha den totale mengden matjord måtte bruke nye plenen.