Slik fastslår du venstre eller høyre kar

September 3

Slik fastslår du venstre eller høyre kar

Når du arbeider med en alkove bad, er det viktig å vite om drain skal venstre - eller høyre side. Få det galt og du har å rive det og starte installasjonen på nytt, så å kunne bestemme riktig slutten avløpet er viktig. Merk at dette ikke gjelder for alle typer badekar.

Instruksjoner

Alkove bad

•Look på området der badekaret vil sitte og se om det er omsluttet av tre av bad veggene; Dette vil bety at plassen er ideelt for en alkove bad.

Stå et sted på tilgjengelig siden av badekaret, der siden skrur for å gi tilgang til kranen og avløp. Se på de andre tre sidene; de burde ha flenser på øvre leppene der badekaret festes til veggen. Se hvilke slutten av badekaret sluket er; Hvis på høyre, det er en høyre avløp, på venstre, er det en venstre avløp.

•Kontroller der avløp åpningen er innen badekar gulvet og sørg for at det samsvarer med badekar du vurderer.

Andre typer boblebad

•Measure plass på badet å avgjøre om et frittstående badekar passer komfortabelt i området. Flytte badekaret slik at avløpet i badekaret sitter over avløp i gulvet. Se hvor lett det ville være å kjøre vann linjene til kranene på badekaret. Passe badekaret i den beste måten å nå avløpet og vann bestillingslinjene. Vær oppmerksom på at, i motsetning til en alkove badekar, deres er ingen angi måte må sitte. Sete badekaret slik at det er lett tilgjengelig; frittstående badekar kalles ofte klo-fots, selv når føttene er formet annerledes.

•Kontroller området på badet når du velger en sikkerhet badekar; Dette vil fortelle deg om du må velge en venstre eller høyre badekar (de vanligvis gå med både). Sjekk, også, når du ser på hjørnet kar, som de passer på plass på samme måte som en alkove badekar og vil være enten venstre eller høyre hånd.

•Kontroller tilgjengelig siden av plattform badekaret (dette kan også gjelde for boblebad og spa) stå ved badekar og finne ut hvilken ende som har avløpet; Dette vil fortelle deg om det er en venstre eller høyre avløp, som med en alkove bad. Sjekk der badekaret vil sitte på badet og se hvis det passer deg.