Slik endrer du ut mangelfull vannlinjen

April 4

Slik endrer du ut mangelfull vannlinjen

Rørleggertjenester andre er de små bitene av arbeidet med som stikker av gulvet eller utenfor en vegg så en rørlegger kan grovt inn et avløp systemet uten å installere det helt. Dette er nyttig når et hus bygget eller grundig ombygd--våtromsinnredning ville være på måten hvis installert for tidlig. Over tid, men kan disse avløp andre mislykkes, noen ganger spretter en lekkasje langs delen av røret under gulvet eller innenfor. Når dette skjer, alt et hus kan gjøre er å endre ut vannlinjen stubben.

Instruksjoner

Slå av vannet til stubben stedet bruke utkobling ventilen på linjen. Avløp vann ved å åpne ventilen det strømmer. Løsne rør som stubben feeder med slip-joint tang og sett det til side.

•Determine hvor mye av stubben må erstattes av krypende under huset og finne slutten av delingen. Klippe bort noen av gips eller chip unna fugemasse rundt stubben å få tilgang til den ødelagte delen av rør og forenkle fjerning. Fjerne stubben under den skadede delen av løsne mutteren med slip-joint tang eller skjære gjennom røret med en baufil.

•Ta skadet stubben til maskinvaren lagre og bruke den til størrelse en erstatning. Tilordne den til en del av rør som har samme interiør og dimensjoner og er laget av et kompatibelt materiale. Kjøp koblinger som vil legge til nye røret til viktigste avløp og lampen som det feeds - bruk ikke gamle koblinger eller du finner du har en ekstra lekkasje når gamle forseglingen ikke setet riktig.

•Skjære en inndeling som er like lange, en baufil eller rør kutter ved hjelp av fjernet delen av rør som referanse. Nøye sand bort noen grader hvis du velger å skjære et plastrør med en baufil. Skyv noen nødvendig tilbehør til riktig ende av røret før fôring nye røret langs banen av den gamle og knytte dem til avløp systemet. Lodde en kobber rør på plass, skru galvanisert rør sammen eller bruke komprimering fittings knytte plastrør.

Tips og advarsler

  • Når du endrer ut mangelfull vannlinjen, bruk muligheten for å legge stengt-offs på lampen hvis de ikke allerede er på plass.
  • Hvis du vil endre materialet stubben under utskifting, sørg for å kjøpe den riktige typen kopling for begge sider av avløp. Ekspeditøren i avløp Institutt kan hjelpe deg å finne riktig bitene. Bruk feil tilkoblinger vil resultere i en lekk, våt mareritt.