Slik endrer du tre er ferdig

January 23

Slik endrer du tre er ferdig

Endre en tre finish alltid innebærer noen sliping og anvendelse av ny finish. Det er to ganske enkle metoder for å flytte fra et lys flekken eller lys farget tre til mørkere flekker og farger. Det er litt vanskeligere å flytte fra mørke til lysere farger som den opprinnelige mørk flekken må fjernes. En måte å endre en lys farget finish er gjennom å bruke farget polyuretan strøk. Missfarging vil bygge opp og mørkere finish. Den andre metoden er via et produkt som kombinerer flekken og fullføre Polyshades. Denne type produkt tømmes på mer som en flekk enn en finish. Men når det tørker, har en fin skinne i produktet.

Instruksjoner

Bruke polyuretan fargetoner

•Sand tre fjerne eller slipes gjeldende finish på veden. Bruk fineste-korns slipepapir mulig siden du ikke ønsker å sand gjennom å flekken. Alltid sand med korn av skogen.

•Tørk treet med en tack. Vakuum større stykker og vakuum området eller rom hvor du skal bruke fargetonen å fjerne så mye støv partikler i luften som mulig. Med mindre biter kan du telt stykket i plast vegger for å hindre støv fra blir hisset opp mens polyuretan er tørking.

•Stir polyuretan nyansen godt. Nyansen er suspendert i klar polyuretan så den trenger å være jevnt fordelt gjennom kan for selv fargetone dekning på tre stykket.

•Paint polyuretan på tre stykket med en kvalitet maling pensel. Male med korn av veden i lang, selv slag. Unngå å skape bobler i finish. Lar hvert strøk tørke helt før neste strøk. En frakk kan ta mer enn 24 timer tørke i mer fuktige værforhold.

Lysrøret sand mellom strøk med 220-korns slipepapir. Du prøver bare å redusere glansen av første strøk slik at andre strøk vil følge godt. Dette tar en lett berøring.

Ved hjelp av polyuretan/flekker produkter

•Prepare tre av lett sliping av opprinnelige finish. Rengjør tre med en tack klut eller støvsuger.

•Apply en tynn med frakk med en kvalitet maling pensel. Opprettholde en våt kant og maling med korn av skogen. At pelsen tørke seks timer.

•Sand ferdig med 000 stålull akkurat nok til å fjerne skinne. Feilfri av skylles grundig med en tack klut eller støvsuger.

•Apply en andre strøk med kvalitet maling pensel.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene på produktet for ytterligere etterbehandling retninger. Noen produkter er maling på og gni eller tørke av, mens andre krever slutt å forbli uforstyrret. Velge produktet som passer best for programmet.