Slik endrer du tak kamper

October 19

Slik endrer du tak kamper

Bytte ut en gammel taket lampen (vanligvis en lys) med en ny en er overraskende enkelt, så lenge gjeldende kampen er riktig kablet og installert. Når strømmen av, det er bare et spørsmål om koble gamle lampen fra den elektriske kretsen og sette det ny ettall i stedet kablet og montert på samme måte. Bryteren for eksisterende vegg kontrollerer den nye innslag.

Instruksjoner

Slå av strøm krets på house sikring boksen. Angi ladder under eksisterende kampen.

•Fjern montering skruer rundt omkretsen av eksisterende kampen, med en skrutrekker. Dra det ned taket, utsette ledningene bak. Koble innslag ledningene fra taket ledningene, slik at du kan fjerne kampen helt. Du bør sitte igjen med en åpen tak elektriske boks med tre ledninger henger ut av det (svart, hvit og nakne kobber).

•Carry nye kampen opp stigen og hold det elektriske boksen. Hold svarte ledningen fra nye kampen ved svart ledningen fra boksen elektrisk så bare endene av både ledninger er side ved side. Vri en wire mutter over to av dem samtidig, dreier mutteren med klokken til den stopper. Bryte tilkoblingen i elektriske tape.

•Gjenta prosessen for å koble den hvite ledningen fra kampen til den hvite ledningen fra boksen elektrisk.

•Twist nakne kobbertråd fra boksen elektrisk rundt grønne skruen i den nye innslag. Dette er jording tilkoblingen. Grønne skru.

•Trykk nye kampen mot boksen taket tucking ledningene i boksen elektrisk. Line opp monteringshullene i kampen med monteringshullene i boksen elektriske, og skru i skruene som fulgte med kampen. Slå på strømmen og teste lampen på bryteren veggen.

Tips og advarsler

  • Noen nye kamper kommer med en separat monteringsbraketten som du skruen til elektriske boksen først, og deretter sett festeanordningen til braketten, i stedet for å knytte kampen direkte til den elektriske. Se instruksjonene på kit.
  • Ikke Fjern eller installere noen faste elektriske installasjoner med strøm på i kretsen.