Slik endrer du suge på en støvsamler

December 5

Alle som hater støv vet bekvemmeligheten av en støvsamler. I stedet for lugging ut en full størrelse støvsuger å suge opp støv bak en enhet eller en bokhylle, bare ta det bærbare støvet er samleren og skitt gått i sekunder. Mens motoren er absolutt ikke så sterk som en vanlig støvsuger på en hjem enhet, er det vanligvis mer enn nok til å få jobben gjort når det fungerer. De fleste støv samlere er justerbar i sin sugekraft.

Instruksjoner

•Look for en velger Bytt på siden eller toppen av støvsamler. Noen modeller har varierende motor hastigheter som øker eller reduserer sugekraft. Strømbryteren selv kan skyve fremover eller bakover mellom forskjellige hastighetene endre sugeeffekten.

•Plugg støvsamler inn i veggen mens du bruker det Hvis modellen har alternativet. Som batteriet blir eldre, blir det mindre effektiv på slår enheten og noen sugeeffekt går tapt som følge. Koble støvsamler direkte til veggen bidrar til å oppnå maksimal effekt og sug fra motoren.

•Plugg vedlegg i støvsamler. Vedlegg gjør det enklere å få til vanskelige å nå steder og de også endre suge av maskinen. Et vedlegg med et mindre hull øker inntaks i den mindre plassen, mens et større vedlegg har mindre sugekraft men dekker et større område.

•Tøm oppbevaringspose av støvsamler regelmessig. Hvis det blir fylt eller tresko filteret, støvsamler ikke kan operere også og sugeeffekten er tapt. En tom sekk og clean filteret bidrar til å maksimere den sug enhetsfunksjoner.